Wikipedia-diskusjon:Ukens artikkel/Uke 27, 2005

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg legger merke til at det er få forslag til ukens utvalgte nå i sommer, så jeg foreslår litt slik at vi ikke kommer i beit:

Ctande 23. jun 2005 kl.18:02 (UTC)

Enig, Radio er god. Jon Harald Søby 23. jun 2005 kl.18:04 (UTC)
Da var det snart mandag igjen, og på tide å få på plass utvalgt artikkel for neste uke. Noen som har noen innvendinger mot radio? Hvis ikke så legger jeg den inn som utvalgt litt senere i kveld. --Vegard Wærp 3. jul 2005 kl.17:38 (UTC)
Jeg har ikke noen bedre forslag, men det er veldig mange røde lenker. Kan vi prøve å fikse litt på det; jeg skal gjøre en innsats senere i kveld, men kan ingenting om det tekniske språket. ~~

Laget akkurat en artikkel med resultater og info om årets ritt! Om ikke det blir denne ukens artikkel så er dette svært aktuelt stoff og bør etter min mening være aktuelt en av de 3 neste ukene da touren pågår! Minto 3. jul 2005 kl.20:43 (UTC)

Jeg syens det blir for mye liste og for lite artikkel, og det er ingen bilder. Cnyborg 3. jul 2005 kl.20:45 (UTC)
Sykling handler om resultater og dermed lister.. planen er å utvide med bilder og mer stoff! Trenger selvfølgelig hjelp til det! Uansett så mener jeg at denne artikkelen vør være ukens artikkel den siste uka av touren! Der betyr at vi har 2 uker på å gjøre dette til en meget velutviklet artikkel! Synes det er viktig at Wikipedia bruker tid og plass på denne type aktuelle ting som interesserer de store massene! Minto 3. jul 2005 kl.20:54 (UTC)
Hva med en generell artikkel om Tour de France som utvalgt artikkel, med link til den nåværene touren i utvalgt teksten? Profoss 3. jul 2005 kl.22:26 (UTC)
Har gjort en del forandringer med tanke på lister.. Siden ser bedre ut nå.. har gått etter den tyske modellen! Alt om hver enkelt etappe samles på egne sider osv.. en infoboks viser hele tiden hvem som er innehaver av de forskjellige trøyene på hovedsiden.. Alt dette i sammenheng bør etterhvert gi en brukbar artikkel. om noen flere hjelper til med å skrive litt generelt om hver enkelt etappe og litt om årets løp så vil dette bli veldig bra! Minto 4. jul 2005 kl.00:53 (UTC)