Hopp til innhold

Bruker:Karolineb92

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Karoline Backe (f. 18 oktober 1992)er en kjent fotballspiller fra Rakkestad, kjent for en glitrende karriere som bakerste midtforsvarer på Oshaug ILs store stolthetslag på 2000-tallet. Backe har deltatt i mange større og mindre cuper o.l., og har briljert med sine gode tekniske ferdigheter og fantastiske lagånd.

Mange storklubber i Østfold har vært interessert i å kjøpe denne spilleren til priser på opptil 550 000(tilbudt av Rødenes IL i 2008), men Backe har nektet å forlate favorittklubben og spiller fortsatt på Oshaug ILs J19-lag, og fotballeksperter antar at hun kan få en strålende karriere på det norske landslaget.

Backe har også musikalse interesser, og er en meget habil både gitarist og keyboardist. Hun har slått igjennom med singelen "Vår Ø" som vokalist og keyboardist i bandet The Superdinosaurs, et Indre Østfold-band.

Karoline Backe er også kjent for sitt vakre utseende. Hun er også svært engasjert i lokale høydepunkter, har en forkjærlighet for barnesanger, slengtau og glade farger.