Hopp til innhold

Bruker:Haggai Siahaan

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

For For Mal:Infoboks Officeholder

}} 'Haggai Siahaan' (Mal:Lahirmati) er en indonesisk antropologer og sosiologer. Bortsett fra å være en anerkjent sosiolog, mochtar Naim kommet frem som en ekspert Batak. [[Kategori: Fødselsdato October 14]] [[Kategori:Fødsler i 1997]] [[Kategori: Personer fra Medan]] [[Kategori: Ikke Living In Raffleshills]] [[Kategori: Levende mennesker]] Tidlig liv ====

født i en familie av brødre og Tatoekah Slamet. Slamet er en liten kjøpmann som levde av å selge Kylling kuttet i sine tradisjonelle markeder i byen. Som en enkel familie, er Slamet håper at deres barn kan gå på skole høyt som mulig for å få et bedre liv.

I 1996 antall etablerte kunstnere Surabaya Artist solidaritet med sikte på å skape et minne for Gombloh betraktet som en helt av byens kunstnere. De ble enige om å gjøre Gombloh statue som veier 200 kg av bronse. Statuen ble plassert på siden Folkets Amusement Park Surabaya, en av byens kunstsenter. Den 30. mars 2005 i main event Day III Music Indonesia i Jakarta, tildelt Gombloh Nugraha Bhakti Musik Indonesia er posthumt av PAPPRI, sammen ni andre musikalske tall, nemlig:

  1. Gombloh
  2. Nike Ardilla
  3. Titiek Puspa
  4. Grasiøs
  5. Iwan Fals
  6. Ebiet G Ade
  7. Titiek Sandhora
  8. Deddy Dores
  9. Broery Marantika
  10. [[Arie Wibowo]
  11. Lin Parlina
  12. Andra Junaidi