Bruker:Finulius

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Finulius er kallenevnet på en MSN-bruker. Navnet "finulius" fant han på en gang han ville chatte anonymt med en tidligere nett-venninne, for å være litt ufin mot henne etter at hun sviktet han. Han tenkte da at han ville ha et "finurlig" og litt mystisk kallenavn, han kom frem til ordet "finurlig" ga det en latinsk vri, som da ble finulius (latinske ord slutter ofte på US)


Finulius er kanskje kjent for å være en sprø og morsom fyr, og litt mystisk, han liker ikke å oppgi for mye informasjon om seg selv, men er også ganske dyp og kan snakke om følelser når det trengs. Hans interesser er skrekkfilmer(spesielt Halloween filmene)og diverse andre fimer i skrekksjangeren. Finulius er også opptatt av dyr,spesielt reptiler og amfibier, han driver også litt med utstopping og andre prepareringsmetoder. Han kjøper også ferdig utstoppede dyr(reptiler og amfibier)


De siste 5 årene har han blitt spesielt interessert i krympede hoder og andre hodejeger-trofeer som Dayak, Asmat trofeer og Mundurucu hoder, han har foreløpig 4 falske krympede hoder, et falsk Maori hode og en ekte hodeskalle, men regner med å få tak i mye mer.


Finulius bor foreløpig med sine foreldre, men har akkurat kjøpt sin egen leilighet, som han har tenkt å innrede som et lite kuriositets-kabinett/museum. Han samler også på skrekk masker som han bestiller på nettet.