Diskusjon:The Whale

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 7. oktober 2021, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

@Apple farmer: Selv om "The Whale" ikke har blitt bygd enda, så har det vært mye oppmerksomhet rundt prosjektet, både internasjonalt og nasjonalt. Videre er prosjektet omtalt i museumsmeldingen fra regjeringen i mars https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/meld.-st.-23-20202021/id2840027/?ch=3 Med andre ord er dette et prosjekt som har kommet såpass langt, og har blitt såpass kjent, at det er merkelig at wikipedia ikke har en artikkel om det. Jeg velger derfor å opprette siden på nytt, da dette prosjektet er bemerkelsesverdig, har flere uavhengige kilder, og er relevant for leserne av Wikipedia. Dette usignerte innlegget ble skrevet av WilliamRise (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei @WilliamRise:. Jeg har gjennoprettet artikkelen. Jeg er ikke sikker på om Wikipedia bør ha en artikkel om denne enda siden ikke engang bygging er startert, men jeg tenker det er ok å ihvertfall kjøre en vanlig slettediskusjon før sletting. En artikkel med gode kilder og utfyllende omtale har mindre sansynlighet for å bli slettet, så all forbedring du kan gjøre er nok et gode. Slik artikkelen er nå er det vell heller tvilsom at den blir beholdt. Tholme (diskusjon) 7. okt. 2021 kl. 15:15 (CEST)[svar]
Takk for tilbakemelding @Tholme! Det er ikke intensjonen å la artikkelen bli stående i sin nåværende form, da den inngår i et prosjekt på universitetet. Jeg har derfor til hensikt å utbedre den fortløpende.
Videre er min påstand at dette prosjektet har hatt såpass store ringvirkninger og har fattet så mye interesse på tross av at det ikke er bygd, at det i seg selv er nok til å justifisere en wikipedia artikkel. (~~~~) WilliamRiise (diskusjon) 7. okt. 2021 kl. 15:57 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen The Whale. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jun. 2023 kl. 03:31 (CEST)[svar]