Portaldiskusjon:Danmark/data

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Assortert innhold[rediger kilde]

I portalsammenheng er opplistingen som finnes på denne siden preget av et tilfeldighetenes kaos. Mens vi f.eks. i kategorisammenheng har elementene listet etter alfabetet, fremstår ikke noe struktur på listen over noe som ser ut som tilfeldig samlede artikler med en tilknytning til Danmark. Men jeg har ikke klart å finne ut av om jeg kan gjøre noe med det. Logisk sett burde listen fremstå alfabetisk etter artikkelnavn / defaultsort, mens årstallet i første kolonne indikerer en mulighet for organisering på år, i noen tilfeller også dato, slik som brukt i «Dagen idag». Eller blir det for komplisert? TorSch 19. sep 2011 kl. 12:51 (CEST)

Eh...listen er laget kun som en hjelpeside; den vises på Dagen i dag på portalen og er laget etter dato. Misforstår jeg muligens hva du mener? Mvh.Aso 19. sep 2011 kl. 13:10 (CEST)
Sannsynligvis er det jeg som misforstår sidens hensikt. Jeg bare fant siden i loggen, og stusset over at alle Danmarkartiklene lå tilsynelatende hulter til bulter uten noen logisk rekkefølge, men som kunne ha vært opplagt hvis det hadde vært angitt en dato - og ikke bare et årstall. La meg derfor gjette at de første oppføringene gjelder 1. januar, og slutter med 31. desember. Og så skal jeg være snill gutt og ikke mase om sånt som jeg likevel ikke forstår meg på. Vi har jo Wikipedia til slikt. TorSch 19. sep 2011 kl. 18:39 (CEST)
Ler! Ja, det begynner med 1. januar osv. Når du åpner siden for redigering tror jeg det ser mer forståelig ut. Mvh.Aso 19. sep 2011 kl. 18:47 (CEST)
Nei, hadde det bare vært så vel : Å åpne siden for redigering gir meg bare {{Wikipedia:Underprosjekter/Danmark/Dagen i dag‎‎}}. Men jeg lovet jo å holde fred, så jeg stopper her. TorSch 19. sep 2011 kl. 18:55 (CEST)
Listen som ligger her Dagen i dag kommer inn. Her står det en lang skjult tekst med forklaring. Beklager om det er rotete. Mvh.Aso 19. sep 2011 kl. 19:11 (CEST)