Maldiskusjon:Norske persontogstrekninger

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Imponerende, forsåvidt, men er det nødvendig å legge denne malen på alle stasjonene? Dette er materiale som jeg synes gjør seg bedre som artikkel enn som mal. Brukt på f.eks. Elverum stasjon, som jeg vil tro er en normalt lang stasjonsartikkel, utgjør den over 80 % av sidelengden når den er utfoldet.

Jeg synes den forrige malen som ble lagt på stasjoner/stasjonsbyer var tilfredsstillende. --MHaugen 15. okt 2006 kl. 20:25 (UTC)

Kunne ikke ha vært mer enig med MHaugen. Denne blir for massiv, dessuten uoversiktlig med bold på både rutenummer/strekning og stasjonsnavn. Mvh Beagle84 23. mar 2008 kl. 01:08 (CET)

Jeg har nå gjort litt om på malen som dere kan se, og jeg tenkte egentlig at jeg kunne legge inn hver enkelt boks til den rettmessige stasjonen (f.eks at Mal:NSB-50 ligger nederst på artikkelen om Oslo S). Dermed kan vi fjerne denne enorme boksen som vi idag har på alle stasjonenes side. Kan evt ha en link til den store malen på de små hvis det er ønskelig. Er dette en god løsning? Trenger feedback. Mvh Kristian Vangen (d · b · n) 25. apr 2010 kl. 20:54 (CEST)

Se Oslo Sentralstasjon der jeg har forsøkt mitt forslag. Mvh Kristian Vangen (d · b · n) 25. apr 2010 kl. 21:26 (CEST)
Absolutt enig med kritikken som har kommet frem. En rask kikk på Oslo S hjelper ikke så veldig: Siden det er mange tog som drar derfra, er malen også der veldig stor. Er det mulig å bruke en jernbanestasjon med færre togavganger som eksempel?
Jeg vil forslå et av to: Enten dele opp malen i mindre biter. F.eks. kan Mal:NSB-59 bare tas med på de stasjonene som er tatt med i malen. Eventuelt at malen gjøres sammenleggbar, slik at, f.eks. på stasjoner på Jærbanen, så vises bare NSB-59 ved default, mens andre kan slåes ut? V85 18. aug 2010 kl. 19:38 (CEST)