Liste over episoder av Veronica Mars

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Liste over Veronica Mars-episoder er en liste over episoder fra TV-serien Veronica Mars med Kristen Bell i hovedrollen.

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

  • Episode 1 – Pilot – Et drap setter dype spor. Veronica og faren prøver å skape seg et nytt liv i Neptune, men drapsgåten Lilly Kane fortsetter å hjemsøke dem.
  • Episode 2 – Credit Where Credit's Due – På med håndhjernene, Besta! Weevils bestemor blir siktet i en kredittkortsvindelsak. Veronica blir uvenner med Logans bortskjemte kjæreste og treffer en bra kar som hører til blant de populære.
  • Episode 3 – Meet John Smith – Hvor mange John Smith finnes det i verden? Veronica prøver å spore opp faren til en klassekamerat. Faren har vært forsvunnet i mange år – en oppgave som fører henne ett skritt nærmere sin egen mor, som også er borte.
  • Episode 4 – The Wrath of Con – Veronica tar på seg oppgaven som cyberdetektiv når en venninne av Wallace taper en pen sum i en internettsvindel utpønsket av en gjeng spillnerder. Troy inviterer Veronica med seg på skoleballet, noe som får henne til å minnes fjorårets ball.
  • Episode 5 – You Think You Know Somebody – Trøbbel i grenseland. Troys tur til Tijuana ender med at han må vinke farvel til farens bil når tyver stikker av med hjulene. Jammen flaks at kjæresten hans er detektiv – eller?
  • Episode 6 – Return of The Kane – Skolevalget går langt fra ærlig for seg, og Veronica må ta i bruk sine beste snushanetriks for å ordne opp. Logan steller i stand en skikkelig PR-katastrofe for filmstjernepappaen sin når han arrangerer «slåsskvelder» med hjemløse menn som deltakere.
  • Episode 7 – The Girl Next Door – Veronicas gravide nabo forsvinner rett etter en krangel med kunstnerkjæresten sin. Urokråkene Weevil og Logan slipper kreativiteten løs når de må sitte igjen etter skolen.
  • Episode 8 – Like A Virgin- Et sant helvete. En «uskyldighetstest» på nettet ødelegger ryktet til en god venn av Veronica. Keith hjelper moren til Wallace med å bli kvitt en mildt sagt vanskelig leieboer. Veronica besøker Abel Koontz på dødscella – noe som får urovekkende følger.
  • Episode 9 – Drinking The Kool-Aid – Dop. Flerkoneri. Svindel. Det er slike ting Veronica er på jakt etter når hun infiltrerer en kult som har vunnet både hjertet, sjelen og bankkontoen til en velstående klassekamerat. Så hvordan kan det ha seg at alle kultmedlemmene er så forbasket greie?
  • Episode 10 – An Echolls Family Christmas – Poker à la California. Weevil er den store vinneren av Logan Echolls' pokerturnering, men så forsvinner plutselig potten på 5000 dollar. Keith drar til familien Echolls' fornemme juleselskap for å finne ut hvem som har forfulgt faren til Logan.
  • Episode 11 – Silence of The Lamb – En solid arbeidsinnsats. Mens Keith hjelper den nye sheriffen med å lete etter en seriemorder, begynner Veronica arbeidet med å sjekke bakgrunnen til klassekameratenes foreldre – noe som avdekker svært overraskende opplysninger når det gjelder opphavet til kameraten Mac.
  • Episode 12 – Clash of The Tritons – Farlig fest. Foreldrene til en gutt som har falt i koma etter en skikkelig rotbløyte, tror at det var Veronica som skaffet ham falsk legitimasjon, slik at han kunne kjøpe sprit. Forsøket på å bevise sin uskyld gjør at hun kommer på sporet av et hemmelig forbund på skolen.
  • Episode 13 – Lord of The Bling – «Bone» Hamilton er en gangsterrapper som er hardtslående på mer enn én måte. Men han er også en far på desperat leting etter sin forsvunne tenåringsdatter. Logan mistenker at moren fremdeles er i live.
  • Episode 14 – Mars Vs. Mars – Begge to kan ikke ha rett. Når en av yndlingslærerne til Veronica blir anklaget for seksuelle overgrep prøver hun å renvaske ham, mens Keith avdekker informasjon som trekker uskylden hans i tvil. Dessuten kommer det både dårlige å gode nyheter om Lynn.
  • Episode 15 – Ruskie Business – From Russia with love. En kjærlighetssyk, russisk «postordrebrud» håper å kunne finne sin tidligere forlovede. Enda en kjærlighetsaffære: Meg ber Veronica om hjelp til å finne ut hvem den hemmelige beundreren hennes er.
  • Episode 16 - Betty and Veronica – Bogart hadde en malteserfalk. Veronica har en Neptune-papagøye. Skolens maskot blir kidnappet rett før den store matchen. Fra apestreker til alvor: Veronica har funnet moren sin… Pluss flere biter i puslespillet når det gjelder drapet på Lilly.
  • Episode 17 – Kanes and Abel's – Hvorfor skulle Abel Koontz tilstå et drap Veronica ikke tror han har begått? Kanskje på grunn av en stor utbetaling i datterens navn. Noen prøver å sørge for at skolens flinkeste elev ikke blir tildelt Kane-stipendet.
  • Episode 18 – Weapons of Class Destruction – Bombetrussel: En ny elev utpekes som synderen når bombetrusler gjør at skolen må evakueres. Som en bombe: Veronica og Wallace må takle overraskende nyheter fra foreldrene.
  • Episode 19 – Hot Dogs – Veronica Mars – nå også som dyredetektiv. Veronicas søken etter en forsvunnet terrier avdekker mørke hemmeligheter. Aaron konfronterer datterens overfallsmann, og Weevil blir arrestert etter å ha brutt seg inn på rommet til Lilly.
  • Episode 20 – M.A.D – En utpresser faller for eget grep. Veronica planlegger å hindre at den hevngjerrige ekskjæresten til en venn av henne legger ut en sexvideo på nettet. Familien Kane tilbyr en dusør på 50 000 dollar til den som kan få den rømte sønnen deres hjem igjen.
  • Episode 21 – A Trip To The Dentist – «Hvordan jeg mistet jomfrudommen min? – Det lurer jeg på!» Veronica er fast bestemt på å finne ut hvem som dopet henne ned og voldtok henne på en fest noen måneder tidligere, og vurderer ulike versjoner av historier for å avdekke sannheten.
  • Episode 22 – Leave It To Beaver – Sex, løgn og videotape. Veronica løser drapsgåten Lilly Kane, men ikke uten å svikte en hun er glad i – og setter sitt eget liv i fare.

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

  • Episode 1 - Normal is the Watchword- Veronica tilbringer sommeren med å prøve å bli «normal» igjen, men finner det vanskelig når Wallace blir sparket fra basketball laget fordi han testet positivt for narkotika. I mellomtiden synes Keith det er vanskelig å takle populariteten etter utgivelsen av sin bok om Lilly Kane-mordet. Logan søker tilflukt fra paparazzi hos Dick og Beaver, og en skoletur til den lokale idrettsarenaen får sjokkerende konsekvenser.
  • Episode 2 - Driver Ed – Livet til Veronica er nok en gang ute av kontroll. Veronica prøver å hjelpe datteren til bussjåføren å utelukke at busskrasjet var selvmord. Wallace treffer Jackie, som trenger hjelp, og Wallace som har lært mye fra Veronica, vet hva han må gjøre for å hjelpe henne.
  • Episode 3 - Cheatty Cheatty Bang Bang – Beaver ansetter Veronica for å etterforske hans stemor, Kendall. Beaver tror Kendall er utro mot faren hans, og vil ha bevis. Veronica er sjokkert over hva hun oppdager, ikke bare om Kendall men om faren til Dick og Beaver.
  • Episode 4 - Green-Eyed Monster – Veronica prøver veldig hardt å ikke tenke på busskrasjet, så hun jobber for å hjelpe en rik klient å bevise at kjæresten hennes er utro mot henne, men hva finner Veronica ut? Weevil gir Veronica ny informasjon om ulykken.
  • Episode 5 - Blast from the Past – Selv om Veronica ikke liker Jackie, hjelper hun henne å finne ut hvem som har stjålet kredittkortet hennes, gjennom å bli med på et lokalt TV-show, der hun skal møte en spåkone. Wallaces verden blir snudd opp ned når en mann kommer til Neptune og sier han er faren hans. Veronica finner ut mye nytt om bussulykken.
  • Episode 6 - Rat Saw God – Veronica er sjokkert når hun finner Abel Koontz, som er døden nær, ventende på henne utenfor kontoret til faren. Abel vil ha Veronicas hjelp til å finne datteren, Amelia DeLongpre som er forsvunnet, før han dør. Logan er arrestert for mordet på Felix, og han møter faren i arresten. Keith Mars venter på at valget skal bli ferdig, så han får vite om han blir sheriff eller ikke.
  • Episode 7 - Nobody Puts Baby in a Corner – Duncan forteller Veronica at en av ungene som Meg satt barnevakt for, blir psykisk misbrukt av foreldrene, og at han fant e-mailer fra Meg til barnevernet. Han vil ha Veronicas hjelp til å finne ut hvem Meg snakket med barnevernet om, så de kan hjelpe barnet. Duncan og Veronica er sjokket over sannheten. Dick, Beaver og Kendall møter advokaten til Richard Casablanca.
  • Episode 8 - Ahoy Mateys – Keith har blitt ansatt for å finne ut hvem som trakasserer familien Olivere, sønnen deres Marco, ble drept i bussulykken. Veronica hjelper Keith med denne saken. Veronica prøver fortsatt å finne ut hvem som prøver å legge skylden for drapet på Felix, på Logan. Veronica kommer i en vanskelig situasjon med Liam Fitzpatrick.
  • Episode 9 - My Mother, the Fiend – Veronica finner en gammel mappe på skolen om moren sin. I den mappen er det er rapport der det stod at hun ble utvist for å ha spredt løgner på skolen. Veronica finner ut at noen hadde lagt en nyfødt baby på jentedoen, den kvelden moren hadde avslutningsfest. Det viser seg at det var Trina Echolls som ble forlatt på jentedoen. Veronica sniker seg inn til Meg på sykehuset, og finner ut at Meg er gravid. Når Veronica går ut døren, åptner Meg øynene.
  • Episode 10 - One Angry Veronica – Meg våkner opp fra koma. Veronica er innkalt til jurytjeneste, og dette skulle bli en lett sak. Saken var ikke så lett som Veronica og de andre jurymedlemmene trodde. Keith utforsker forsvinningen av Lilly Kane-sexfilmene. Meg dør, babyen overlever. Wallace kom hjem og var sammen med Veronica på nyttårsaften.
  • Episode 11 - Donut Run – Siden Meg er død, bestemmer Duncan seg for å ta babyen sin og stikke av. Sheriff Lamb tror Veronica hjelper Duncan, så han tar henne med ned til stasjonen. FBI kommer å overtar søket etter Duncan og babyen. Det ser ut som Veronica hjelper FBI, men egentlig hjelper hun Duncan med å forlate landet. Weevil og Logan finner ikke ut hvem av PCH som er venner med Fitzpatricks-gjengen.
  • Episode 12 - Rashard and Wallace Go to White Castle – Wallaces håp om å rømme fra problemene i Chicago er ikke lenger mulig. Rashards onkel har gått til pressen og sagt at det var Wallace som kjørte bilen når de kjørte på en uteligger og stakk av. Veronica setter opp et kamera i kirken til pastor Fitzpatrick.
  • Episode 13 - Ain't No Magic Mountain High Enough – Veronica måtte passe på et pengeskrin med 12 000 dollar i, og det ble stjålet etter 3 minutter. Alle er mistenkt i denne saken. Logan møter Hannah. Beaver står endelig opp mot Dick.
  • Episode 14 - Versatile Toppings – En gutt som presenterer seg som homofil kommer til Veronica for hjelp. Det finnes en nettside før homofile på Neptune High, og det er noen som har funnet ut hvem som er homofile, og de driver nå med pengeutpressing. Den personen sier at de må få tak i 5000 dollar hver, ellers så røper de hvem de er.
  • Episode 15 - The Quick and the Wed
  • Episode 16 - The Rapes of Graff
  • Episode 17 - Plan B
  • Episode 18 - I Am God
  • Episode 19 - Nevermind the Buttocks
  • Episode 20 - Look Who's Stalking
  • Episode 21 - Happy Go Lucky
  • Episode 22 - Not Pictured

Sesong 3[rediger | rediger kilde]

  • Episode 1 - Wecome back to me
  • Episode 2 - My Big Fat Greek Rush Week
  • Episode 3 - Wichita Linebacker
  • Episode 4 - Charlie Don't Surf
  • Episode 5 - President Evil
  • Episode 6 - Hi, Infidelity
  • Episode 7 - Of Vice and Men
  • Episode 8 - Lord of the Pi's
  • Episode 9 - Spit & Eggs
  • Episode 10 - Show Me the Monkey
  • Episode 11 - Poughkeepsie, Tramps and Thieves
  • Episode 12 - There's Got to Be a Morning After Pill
  • Episode 13 - Postgame Mortem
  • Episode 14 - Mars, Bars
  • Episode 15 - Papa's Cabin
  • Episode 16 - Un-American Graffiti
  • Episode 17 - Debasement Tapes
  • Episode 18 - I Know What You'll Do Next Summer
  • Episode 19 - Weevils Wobble But They Don't Go Down
  • Episode 20 - The Bitch Is Back