Fil:Drammenselva med Åssiden og Vinnes til høyre.jpg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Opprinnelig fil(6 588 × 4 335 piksler, filstørrelse: 5,14 MB, MIME-type: image/jpeg)


Wikimedia Commons' logo

Beskrivelse

Beskrivelse
Norsk bokmål: Den første og minste av de tre øyene midt i bildet er Pålsøya, nest største er Sølvfastøya og den største av de tre er Langesøya.De to første øyene neders i bildet er en del av det som i nyere tid kalles for Åssiden Elvepark. Ovenfor de to første øyene liggerÅssiden skole på høyre side av elva. Skolen ligger langs med Buskerudveien som fortsetter videre mot Vinnes i Solbergelva.Solbergelva er lett synelig pga. raden med trær som går langs med Killigrudalleen, fra åsen til høyre og nesten helt ned til Drammenelva. Bildet er redigert og beskjært.
Dato
Kilde https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digifoto_20160509_00022_NB_WF_NEK_010458
Opphavsperson Utgiver: Widerøes Flyveselskap AS

Lisensiering

Creative Commons CC-Zero Denne filen er gjort tilgjengelig under lisensen Creative Commons CC0 1.0 Universal Fristatus-erklæring.
Personen som koblet et verk med dette dokumentet har tilegnet arbeidet til allmennheten ved, i den utstrekning loven tillater det, å avstå fra alle de rettigheter vedkommende skulle hatt ifølge opphavsrettsloven og andre relaterte eller nærliggende juridiske rettigheter. Verk under CC0 krever ikke attributtering. Ved bruk av verket trenger du ikke å få godkjennelse fra opphavspersonen.

Bildetekster

Flyfoto fra Drammen, Langesøya, Solbergelva, Vinnes og Åssiden.

Elementer som er med i denne fila

motiv

Filhistorikk

Klikk på et tidspunkt for å vise filen slik den var på det tidspunktet.

Dato/klokkeslettMiniatyrbildeDimensjonerBrukerKommentar
nåværende2. aug. 2023 kl. 15:49Miniatyrbilde av versjonen fra 2. aug. 2023 kl. 15:496 588 × 4 335 (5,14 MB)TigerfraMarsUploaded a work by Utgiver: Widerøes Flyveselskap AS from https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digifoto_20160509_00022_NB_WF_NEK_010458 with UploadWizard

Den følgende siden bruker denne filen:

Global filbruk

Følgende andre wikier bruker denne filen:

Metadata