Diskusjon:Timeglass (bumerke)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En figur?[rediger kilde]

Et timeglass er vel først og fremst et instrument, snarere enn en figur?  – Jonas Riise Hamre (Diskusjon|Bidrag|E-post) 2. mar 2006 kl.22:04 (UTC)

Billedadvarsel[rediger kilde]

Følgende bilder er slettet fra Commons, eller merket for sletting. Fjern bildene fra artikkelen eller bli med og diskuter bildene på Commons. Hvis du er enig i at bildene bør slettes, husk å fjerne denne meldingen etter at du har fjernet bruken av selve bildet. Dette er en automatisk melding fra CommonsTicker (alle).

  • Cnyborg satte slettemarkør Own work på Image:Timeglass_to_haker_opp_tverrstrek.GIF: Mal:Own work(diff);

-- CommonsTicker 2. sep 2006 kl. 06:26 (UTC) -- CommonsTicker 2. sep 2006 kl. 06:26 (UTC)

Dette er en figur jeg selv har laget på min PC og lagt inn. Hva er problemet her med å ha den stående ??Hans C 2. sep 2006 kl. 11:10 (UTC)
Du me legge til lisens, eks. {{PD-Self}} Mvh Røed (d · en) 2. sep 2006 kl. 11:12 (UTC)
Hans, jeg har lagt inn beskjed på brukersiden din på Commons. Det er viktig at du rydder opp i lisensene, for det er flere bilder som er i fare for å bli slettet. Cnyborg 2. sep 2006 kl. 11:27 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Timeglass (bumerke). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. mai 2023 kl. 09:14 (CEST)[svar]