Diskusjon:Studentparlamentet ved UiT

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

detaljnivå[rediger kilde]

Ssolbergj (diskusjon · bidrag) mener at denne artikkelen bør inneholde detaljopplysninger om valgprosedyrer og valgresultat for de enkelte år for Studentparlamentet, jfr denne diffen. Jeg mener at dette er «hjemmesidestoff», og ber Ssolbergj tenke gjennom hvordan Wikipedia ville ha sett ut dersom vi hadde hatt tilsvarende informasjon om sammensetningen av styrene i alle organisasjoner som vi skriver om.

Denne typen detaljinformasjon er svært viktig for svært få personer. Når vi lager et leksikon bør vi ha en oppfatning om hva som er allmenne opplysninger som andre trenger å kjenne til, og hva som er relevant for de som tilhører den omtalte organisasjonen. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 1. apr 2013 kl. 23:12 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Studentparlamentet ved UiT. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. mar. 2023 kl. 21:29 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Studentparlamentet ved UiT. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. aug. 2023 kl. 05:45 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Studentparlamentet ved UiT. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. okt. 2023 kl. 13:46 (CEST)[svar]