Diskusjon:Smart strømnett

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Smart Grid»)

I USA har det oppståt branner, sykdommer og rettsaker samt høyere regninger fra dette "smarte" systemet. Kan wikipedia se på denne siden litt bedre? Søker meg litt rundt og ser hittil ut til at alle positive omtaler er påvirket av selskaper. Andre problemer som lett hackbart og egentlig rett og slett farlig, inbrud for å innstalere til og med. Tvang og helse problemer, høy stråling(100 ganger mer farlig en det som er anbefalt) i USA hvor lover har blitt satt for å sørge for at det blir gjennomført. Jeg blir litt nyskjerrig på om det er noe feil som foregår.

ser innom igjen om noen dager Dette usignerte innlegget ble skrevet av 90.149.115.185 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Uten lenker til eksempler osv. er innlegget ovenfor lite nyttig. Mvh BjørnN (diskusjon) 22. feb. 2016 kl. 11:08 (CET)[svar]

www.nyhetsspeilet.no/2016/02/smart-strommaler-overvaker-ditt-hjem-fra-innsiden www.counterpunch.org/2011/03/18/the-problems-with-smart-grids som referanse, men kan være meg som er paranoid da selvsakt jeg er usiker når det komer inn firmaer som pået tidspunkt fik røyk til å være sunt med sin forskning

ps en av referansene på hovedsiden leder til en låst artikel.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Eidane (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Smart strømnett. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. mar. 2023 kl. 00:02 (CET)[svar]