Diskusjon:Romerriket/Arkiv 1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Cæsar har en sønn og det er Augustus (oktavian) men han var adoptert. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 83.109.153.237 (diskusjon · bidrag) 12. feb. 2007 kl. 17:43 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

"Litteratur på latin er stort sett skrevet på klassisk latin, et kunstig og stilmessig polert litterært språk fra det første århundre f.Kr, ofte tilegnet Cicero."

Stämmer detta riktigt? Jag ser att det står ofta tillägnat Cicero. Men vi har ju många tidigare exempler på adaption och reception av den grekiska litteraturen, översättelser av Homer, Plautus "översättelser" av Menander bl.a Adelphoi samt övriga palliata... Dette usignerte innlegget ble skrevet av 129.241.149.24 (diskusjon · bidrag) 14. nov. 2007 kl. 13:05 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Referanseløs[rediger kilde]

Dette er blant de mest sentrale historieartiklene på Wikipedia, og den mangler fullstendig belegg i kilder og referanser. To av de fire referansene dreier seg om hvilken mat som ble spist ved visse anledninger(!), én er ingen referanse i det hele tatt, men bare en ganske tilfeldig henvisning til et like tilfeldig historieverk. Den siste referansen er forsåvidt grei nok, men underbygger ikke noe sentralt aspekt i saken. Den burde vært merket referanseløs, men i mangel på en bedre mal har jeg merket den kildeløs. Asav (diskusjon) 18. sep. 2015 kl. 06:08 (CEST)