Diskusjon:Nygårdsbroene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Nygårdsbroen»)

Interessant artikkel. Men handler den ikke mere om sundet den går over enn om broen? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 129.241.33.144 (diskusjon · bidrag) 2. mar 2010 kl. 10:12 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Når ble det et problem? En artikkel om Nygårdsbroen vil nødvendigvis også handle om sundet under.
Nå er alt dette skrelt vekk, og hva sitter vi tilbake med? En eneste kildeangivelse, som til overmål er «død lenke». Altså til ingen nytte.
Attpåtil er det krav om at «artikkelen må deles opp i mindre avsnitt for bedre lesbarhet»! Dette gir ingen mening når hele artikkelen består av to små avsnitt!
Noen har herjet stygt med denne artikkelen og fjernet historikken som ga mening og perspektiv. Og så skal en liksom beklage seg? --Nordfra (diskusjon) 8. mar. 2021 kl. 10:04 (CET)[svar]
Alt ligger i historikken, bare plukk frem det du ønsker å bruke. --Vennlig hilsen Erik d.y. 8. mar. 2021 kl. 21:54 (CET)[svar]
Det ser ut til at artikkelen slik den var før, er å finne her: https://digitaltmuseum.no/011085439692/nygardsstrommen-i-bergen så den har overlevd og forklarer hvorfor brobyggingen utviklet seg som den gjorde.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nygårdsbroen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. mar. 2023 kl. 15:35 (CET)[svar]