Diskusjon:Lufttransport FW

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Lufttransport»)

Dårlig tekst:[rediger kilde]

Selskapet opererer 11 ambulansefly (Beech King Air 200) og 4 topp moderne helikopter (AgustaWestland AW139) for vår statlige oppdragsgiver gjennom Helseforetakene

Kontraindikerende om omsetning (300 eller 500 mnok?)

Ser ut som om mye av teksten er sakset fra LT sine hjemmesider. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.49.64.109 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Detaljnivå[rediger kilde]

Jeg synes det er et overdrevent og unødvendig detaljnivå i denne artikkelen, ved at samtlige fly er listet opp med type, og med en oversikt over hva som står hvor.

Av og til møter vi på Wikipediaartikler om små-små forlag, som lister opp alle forfatterne de har utgitt. Da pleier jeg å slette listene med en kommentar som «vi kan ikke liste opp alle gyldendalforfattere, og det er ingen grunn til å særbehandle de små». Jeg mener at det samme må gjelde her: slike lister finnes ikke artiklene om andre flyselskap. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 13. apr. 2014 kl. 09:21 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lufttransport FW. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. okt. 2017 kl. 22:10 (CEST)[svar]