Diskusjon:UNESCOs konvensjon om vern av den immaterielle kulturarven

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Folkloristikk[rediger kilde]

Jeg har fjernet de avsnittene som var om Folkloristikk. Dette gjaldt eldre forhold, og har ikke noe med Immateriell kulturarv (UNESCO)-artikkelen å gjøre, som jeg oppfatter skal være om UNESCO-konvensjonen. Avsnittene hører kanskje hjemme i artikkelen om Immateriell kultur, eller kanskje helst artikkelen om Folkloristikk. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Eva Eide (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Artikkelens plass i en struktur[rediger kilde]

Denne artikkelen befinner seg mellom to andre artikler; en som skal definere emnet i seg selv, Immateriell kultur; og en som handler om UNESCOs liste over utvalgte, Mesterverker i muntlig og immateriell kulturarv.

Jeg foreslår at denne artikkelen spisses/endres/tydeliggjøres til å være en artikkel om selve UNESCO-konvensjonen, i tråd med interwiki til engelsk en:Convention for the Safeguarding of the Intangible Cultural Heritage. Stoff som gjelder definisjon av emnet flyttes til artikkelen immateriell kultur. Mvh M O Haugen (diskusjon) 15. des. 2015 kl. 10:18 (CET)[svar]