Diskusjon:Gosen (Madla)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Underlig, hvor er det bibelske stedet Gosen blitt av? At det er erstattet av et ukjent sted i Rogaland er merkelig. Dette er da ikke lokalwiki for Rogaland, eller noe slikt? 2.150.16.117 15. jun 2012 kl. 12:34 (CEST)

Hvorfor skal det være underlig? Wikipedia er til for det meste, ikke en bibelwiki. Gosen er forøvrig også et sted i Japan. Hvis du savner oppslagsord Gosen i Bibelen har du på lik linje med alle andre muligheter til opprette det. --Finn Bjørklid (diskusjon) 15. jun 2012 kl. 13:04 (CEST)
Takk for utrolig uironisk, arbeidslystfremmende svar, Finn. Fortsett slik! Mvh 2.150.17.229 15. jun 2012 kl. 18:45 (CEST)
Wikipedia:Ta ting i beste mening, mulig jeg har misforstått innlegget ditt som ironisk dog. Profoss (kontakt) 15. jun 2012 kl. 18:51 (CEST)
Hmmmm! Jeg oppfattet IP'ens første innlegg som lett bedrevitersk. At noen beboere har skrevet om strøket sitt er vel knapt til å undres over. (Jfr. den store innsatsen vedr. Oslos mangslungne geografi.) Noen strøk i Stavanger har sære navn. Så får noen andre lage peker og omdirigeringer etterhvert som nye ting krever det. Jeg vet ikke om det bibelske Gosen (Egypt) lar seg stedfeste per i dag, men det bør kunne være en sak for spesielt interesserte.
Nei, nettet er et litt skummelt sted, der mye lett blir tolket anderledes enn en trodde å mene. --Bjørn som tegner (diskusjon) 15. jun 2012 kl. 19:06 (CEST)
Både området på Madla og stedet som er omtalt i Bibelen har sin berettigelse på Wikipedia, men denne gangen var det tilfeldigvis noen som fant på å skrive om stedet på Madla først. Det er godt mulig å skrive om det bibelske stedet også, og om stedet i Japan, og så kan vi se på hva som eventuelt bør være hovedoppslaget, om vi bør ha pekerside osv. Det er ikke alltid sånn at det som virker mest opplagt for noen, blir skrevet om eller får hovedoppslag først. Men Wikipedia utvikles over tid, og ting går seg vanligvis til etter hvert. Blue Elf (diskusjon) 17. jun 2012 kl. 01:43 (CEST)