Diskusjon:Frihetsgrad (fysikk)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Diskusjon:Frihetsgrad)
Hopp til navigering Hopp til søk

Det er vel ikke en korrekt definisjon for frihetsgrad. Jeg mener å huske at den formelen kun gjelder i spesielle tilfeller. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 125.209.173.63 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Denne artikkelen samsvarer i hvert fall ikke med hvordan «frihetsgrad» brukes i fysikken (og jeg aner ikke hvilket fagfelt den beskriver). --Jivestgarden 25. jul 2006 kl.13:28 (UTC)

Språklenkene er ikke korrekte ettersom de fleste peker til fysikk (og evt. kjemi), mens denne artikkelen omhandler flere temaer. Vet ikke hvordan man skal håndtere dette - skal Frihetsgrad deles opp i tre som på de fleste andre språk, eller skal lenkene endres til å peke til f.eks. en:Degrees of freedom i stedet for en:Degrees of freedom (physics and chemistry) --Enfenion 18. mai 2010 kl. 09:57 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Frihetsgrad (fysikk). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jun. 2018 kl. 14:06 (CEST)[svar]