Diskusjon:Filmjournalen (svensk tidsskrift)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Filmjournalen»)
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 7. april 2013, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Ett eller to blader[rediger kilde]

  • Er dette ett blad i to språkversjoner? I så fall bør dette forholdet komme bedre fram.
  • Er det to ulike blader med samme navn? I så fall bør det vel opprettes to artikler, - altså en for Filmjournalen ... Kimsaka (diskusjon) 22. apr 2013 kl. 12:34 (CEST)
I øyeblikket ser det ut til å være to blader, som sagt på slettediskusjonen så er forsidene svært like. Det er en mulighet for at de hadde noe med hverandre å gjøre, eiere, oversettelse. Jeg vet ikke. Artikkelen var oppe for sletting så jeg tok det jeg hadde forholdsvis greit tilgjengelig av kilder og gjorde det jeg kunne. Jeg tenkte på at det kunne være to artikler og en pekeside, men i øyeblikket er dette altfor kort. Det er også bare en artikkel å lenke til på engelsk. Valget ble derfor en artikkel om to blader. Hvis noen setter seg ned og leser «Videre lesning» kildene så tenker jeg det vil være grunnlag for mye mer og da kan det være 1 pekeside til to magasiner og to artikler Filmjournalen (svensk) og Filmjournalen (norsk), men da må noen gå på biblioteket, låne, lese og skrive. Etterpå kan de fikse på engelsk Wikipedia og tipse svenskene om at de mangler to artikler og en pekeside. --Stallo (diskusjon) 22. apr 2013 kl. 21:24 (CEST)
Ti år senere, men jeg har splittet disse i to artikler nå; denne og Filmjournalen (norsk tidsskrift). Mewasul (diskusjon) 27. feb. 2023 kl. 03:18 (CET)[svar]