Diskusjon:DeLillos’85

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:DeLillos'85»)

Fan skriving[rediger kilde]

Jeg er fan av deLillos, men er det ikke en litt vel drøy påstand å hevde at deLillos er Norges beste og mest betydelige navn de siste 20 år? Jeg synes ikke det er en helt nøytral setning, selv om jeg subjektivt sett kanskje er enig i påstanden. Floyd 12. nov 2005 kl.20:56 (UTC)

Ka dokker tru?[rediger kilde]

Jeg prøvde å rette på den ganske subjektive påstanden om deLillos som norges beste og viktigste band, uten å fjerne det faktum at mange mener nettopp dette...

Det går kanskje, men det hadde vært greit med en referanse på hvem som mener at dette er de fire store norske bandene. Det høres ut som en typisk musikkjournalisthype. Dessuten er det vel mest riktig å si at det er norskspråkelige band, ikke bare norske band det er snakk om. Floyd 13. jan 2006 kl.12:46 (UTC)

Medlemmer[rediger kilde]

Det virker som det kanskje er noen forvirring på hvem som er medlemme i deLillos, ut ifra dere offisielle hjemmeside kan man ganske enkelt bli sikker om man ikke er det. Atluxity 7. mai 2006 kl.21:22 (UTC)

Dette er blitt litt rotete. deLillos er ikke oppløst, mens deLillos'85 er et eget prosjekt. Skal prøve å ordne opp i dette. Floyd 3. sep 2006 kl. 19:50 (UTC)

deLillos og deLillos '85[rediger kilde]

deLillos og deLillos 85' må vel ses på som to ulike band?

Helt enig. Slik som siden står nå virker det som om deLillos er oppløst og erstattet av deLillos 85'. Ser man på hjemmesiden til bandet og uttalelser i pressen så stemmer ikke dette. Etter min mening burde det opprettes to ulike oppslag for disse to bandene, men selvfølgelig må det poengteres at de har mye til felles.

navnet deLillos'85[rediger kilde]

Jeg har fjernet alle mellomrommene fra navnet deLillos' 85. Jeg er klar over at det ikke ser ut, men dette er et leksikon og vi kan ikke skrive navnet feil - uansett av hvilken grunn. Wurdnurd 15. feb 2007 kl. 22:29 (CET)