Wikipedia:Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Sandkasse

Denne siden er en sandkasse – et sted du kan eksperimentere (og leke) med redigering før du redigerer ordentlige artikler. I sandkassa er det fritt frem for alle å redigere. Det er også lov å tømme sandkassa og slette det andre har lagt inn, så ikke legg inn noe her du ikke vil miste. På Wikipedia:Hjelp kan du lære mer om redigering.

Hvis du vil eksperimentere med maler, finnes det en egen eksperimentmal kalt Mal:Bøtte og spade for dette bruk. For å plassere malen i sandkassa skriver du {{Bøtte og spade}}.


Intutor Group AS
Organisasjonsform Aksjeselskap
Nøkkelopplysninger 912 382 826
Etablert 2000
Hovedkontor Norge Bergen, Norge
Bransje IKT
Produkt Produktutvikling
Adm. dir. Bjarte Århus
Nettside Intutor.no

One Call er et norsk mobilselskap med hovedkontor på Helsfyr Atrium i Oslo, og er heleid av sitt morselskap, Network Norway. Selskapet ble grunnlagt av Øistein Eriksen og Odd Arild Meling i 2004, og fikk senere Hafslund Venture som hovedaksjonær. I februar 2008 ble One Call fusjonert inn som en del av konsernet Network Norway [1], som igjen er eid av svenske Tele 2 AB [2]. Selskapet har pr. 2013 ca. 300 000 kunder i Norge [3].

One Call benytter seg av to mobilnett; Mobile Norway (primært) og Telenor (sekundært) [4].

Selskapet har vunnet en rekke priser for tjenestetilbud, service og kundetilfredshet. I 2013 ble One Call slått sammen med mobilselskapet MyCall.

Historie[rediger | rediger kilde]

Selskapet ble etablert i 2004, og var da leverandør av mobiltelefoni, IP-telefoni og bredbånd [5] til privatpersoner, med hovedkontor i Nydalen. Selskapet fikk i 2007 stor oppmerksomhet da de var blant de første til å lansere mobilabonnement med inkludert forbruk, uten månedsavgift. [6]

Etter fusjonen med Network Norway [1] i 2008, valgte selskapet å avvikle sine produkter innenfor bredbånd og IP-telefoni, hvor IP-telefoni-kundene ble solgt til iplink og bredbåndskundene til NextGenTel [7].

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]