Wikipedia-diskusjon:Pressemeldinger/Vandalisme

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Pressekontaktens habilitet[rediger kilde]

At den norske pressekontakten sitter på domenet katolsk.no gir meg litt gufne assosiasjoner. Kan vi stole på at denne kontakten er nøytral i enhver sak?

Jeg skjønner ikke helt hva du tenker på. Kan du være så vennlig å 1) presisere kritikken din og 2) presentere deg selv (dvs. signere innlegget ditt med mer enn en IP-adresse)? Janas 14. nov 2005 kl.13:40 (UTC)
Til orientering, uavhengig av hva kritikken eventuelt måtte konkretiseres til, er pressekontakten utpekt av og blant brukerne og har brukernes tillit. --Eddi (Snakk) 14. nov 2005 kl.15:56 (UTC)
Ingen kan vel være nøytral i enhver sak, men det de som har utpekt meg kan stole på er at dersom jeg kommer opp i en interessekonflikt i forhold til min tro eller mitt arbeidssted vil jeg henvise til andre brukere for kommentarer, både av hensyn til Wikipedia og av hensyn til min arbeidsgiver og min samvittighet. Jeg har vanskelig for å se tilfeller hvor en slik konflikt skal kunne oppstå, men skjer det kan jeg ikke se at det kan være noe vanskelig å håndtere det, like lite som det ville være vanskelig for en annen bruker å håndtere konflikter som involverte tihørighet til annen tro, organisasjon eller arbeidsplass. Cnyborg 14. nov 2005 kl.18:52 (UTC)