Wikipedia-diskusjon:Innholdspolitikk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

De tre kjernepolitikkene[rediger kilde]

Per i dag er ingen av disse vedtatt på som offisielle retningslinjer. Sel foreslår jeg at man tar utgangspunkt i de engelske retningslinjene og oversetter disse og så gjør lokale tilpasninger. I utgangspunktet bør det ikke være store forskjeller, men nyanseforskjeler er det nok vil jeg tro:

Stadier for å få dette som offisiell politikk (min umiddelbare liste)

  1. import av en revisjon (kun en for å unngå å ta med brukerbidrag fra en-wp, gjør gjerne en redigering i en engelske politikken før importen, slik at ditt brukernavn fremkommer i loggen)
  2. grovoversettelse av en person
  3. opprettelse av nødvenige støttemaler o.a.
  4. finoversettelse av flere personer som sjekker om riktige begrep er brukt o.a.
  5. sjekk mot tysk (de:Wikipedia:Neutraler_Standpunkt, de:Wikipedia:Belege, de:Wikipedia:Keine_Theoriefindung) og andre store prosjekt for å avdekke andre fornuftige syn på disse politikkene (antar kun variasjoner over samme tema siden disse er så grunnleggende)
  6. vask mot hva som er gjort tidligere av jobber rundt disse tre politikkene her lokalt: Wikipedia:Verifiserbarhet, Wikipedia:Original forskning, Bruker:Jeblad/Ingen originalforskning, …
  7. få på plass støtteartikler, og fyll disse med nødvendig informasjon som gir mening i forhold til denne politikken
  8. løft politikken opp på Tinget for en generell diskusjon, nødvendige justeringer og vedtak om at dette blir en offisiell politikk

nsaa (disk) 27. jun 2011 kl. 22:44 (CEST)

Oppdater denne etterhvert som politikkene blir oppdatert[rediger kilde]

Åtgärdsmall[rediger kilde]

Kanskje interessant å oversette i denne sammenheng: sv:Wikipedia:Åtgärdsmall? Gir en grei oversikt over aktuelle artikkelmaler sortert etter innholdspolitikk til nye brukere. – Danmichaelo 8. sep 2011 kl. 11:53 (CEST)

Ser bra ut ja. 80.65.54.242 24. apr 2012 kl. 14:54 (CEST)