Wikipedia-diskusjon:Dugnadskontor/Nybegynnerhjelpideer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg tror fadderordninger er bra, både formelle og uformelle - dvs at en forsøker å gi positiv oppfølging av nye bidragsytere en møter.

Underprosjekter tror jeg er for et mindretall og det har ikke tatt av her, i motsetning til enwiki.

Rydding og kurs i maler hadde vært bra, har selv problemer med å forstå endel av de. Ulf Larsen 28. des 2009 kl. 09:23 (CET)

Velkommen til Wikipedia[rediger kilde]

Vis jeg skal være helt ærlig så brukte jeg aldri "velkommen til Wikipedia" ruten jeg fikk etter første redigering. Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg liker heller å prøve meg fram enn å lese masse manualer. Nå kan det være på grunn av at jeg ikke er en rask leser (leser under halvparten så fort som gjennomsnittet) og dermed unngår lesing. Jeg sier ikke at den er ubrukelig, jeg sier bare at jeg ikke har erfaring med den som ny. Det kan være bra å vite at for meg ville kanskje ikke en "super ultimate gigante verdensmester" av en velkomst melding hatt noen nytte. --Snurre86 28. des 2009 kl. 09:27 (CET)

Innlegg i diskusjonsider autosigneres[rediger kilde]

Dette kan være en ide at innlegg i diskusjonssider auto signeres da nye alltid glømmer/ikke sjønner dette, se øverst på diskusjonsiden min så ser du et av mine tidlige forslag. --Snurre86 28. des 2009 kl. 09:46 (CET)

Dette kommer som endel av mw:LiquidThreads som ser ut til å være klart for test på WMF-prosjektene nå. Se f.eks. strategy:Village_pump Laaknor 28. des 2009 kl. 13:47 (CET)