Wikipedia-diskusjon:Dokumentkontroll

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg synes dette systemet blir altfor omfattende, og vil nok heller virke demotiverende enn noe annet. Nøyaktighet-merket kan da fortsatt brukes, man bare tar opp det man er «uenig i» på diskusjonssida…? Jon Harald Søby 11. des 2005 kl.19:13 (UTC)

Er dette prosjektet «dødt» eller akter noen å forsøke å promotere det? Det hadde vært artig å se det i bruk på en travel artikkel. --14. mar 2006 kl.17:07 (UTC) Dette usignerte innlegget ble skrevet av Meco (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Det bør endres litt om det skal bli brukbart. Vi trenger imidlertid noe som kan brukes for å få bedre dokumentkontroll når en artikkel blir problematisk. — Jeblad 14. mar 2006 kl.17:21 (UTC)

Merkingen i artikkelen kan antakeligvis skiftes til to istedenfor fire, «merknad» og «løsning». Det er viktig at det er tydelig under utarbeidingen hva som er et problem og hva som er en løsning. Prosessen er ikke helt triviell og det er viktig å formidle hva som er løst. Dette kan gjøre at merkene kanskje bør bestå i teksten. Med litt CSS-magic er det mulig å skjule alle merkene når merkingen i toppen tas bort. Derved kan en enkelt se senere hva som er påvist som problemer tidligere og hvordan de ble løst. — Jeblad 28. apr 2006 kl.03:14 (UTC)