Simon Špilak

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Simon Špilak
Spile
Simon Špilak
Født 23. juni 1986 (28 år)
Jugoslavia Tišina, Slovenia, Jugoslavia
Rytterinformasjon
Disiplin Landeveissykling
Lag Katjusja
Rolle Rytter
Høyde 176 cm
Vekt 68 kg
Profesjonelle lag
2005–2007
2008–2011
2012–
Adria Mobil
Lampre
Katjusja
Meritter
Andre Romandie rundt (2010)
Eschborn-Frankfurt City Loop (2013)

Simon Špilak (født 23. juni 1986 i Tišina) er en slovensk landeveissyklist som sykler for Katjusja.

Palmares[rediger | rediger kilde]

2004
Slovensk U19-mester landevei og tempo
Sammenlagt, Liège-La Gleize (U19)
3. plass, VM-U19 landevei
2005
Slovensk U23-mester landevei
2006
Etappeseier og sammenlagt Steiermark Rundfahrt
Trofej Plava Laguna 1
2. plass, slovensk mesterskap U23 tempo
2007
La Côte Picarde (U23)
2008
9. plass Flandern rundt
2009
3. etappe, Slovenia rundt
2010
Sammenlagt og 4. etappe, Romandie rundt
2012
4. plass sammenlagt, Paris-Nice¨
2013
GP Miguel Indurain
6. plass sammenlagt, Paris-Nice¨
2. plass sammenlagt og 4. etappe, Romandie rundt
Eschborn-Frankfurt City Loop
2014
3. etappe, Romandie rundt
5. etappe, Critérium du Dauphiné

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


Commons-logo.svg Commons: Kategori:Simon Špilak – bilder, video eller lyd