Portaldiskusjon:Færøyene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gode lister og portaler Portal:Færøyene er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


Bruksanvisning for bidragsytere på Portal:Færøyene

Dette er generelle råd og tips til bidragsytere på Portal:Færøyene om hvordan portalen bør vedlikeholdes slik at den oppfyller kravene som stilles for Gode portaler. En god portal må oppdateres jevnlig og ha et harmonisk og pent utseende.

På Portal:Færøyene er det fire roterende felter:

Prøv å varier tematikk i artikler som vises samtidig, og i de ulike månedene, og prøv også å finne varierende motiver for Månedens bilde. Dette er for å skape en bred portal som kan fange interessen til så mange som mulig. Utvalgte artikler bør være av noe lengde og ha illustrasjon.

Selve portalen og de faste rubrikkene kan endres ved å redigere portalsiden.

  • Dette er en diskusjonsside for Portal:Færøyene. Diskusjoner som gjelder arbeidet med artikler om Færøyene som sådan kan gjerne tas på underprosjektets diskusjonsside Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Færøyene. Til informasjon er også portalen er blitt diskutert der tidligere. Mvh Ooo86 8. apr 2010 kl. 12:19 (CEST)