Noah Huntley

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Noah Huntley
Født Noah Cornelius Marmaduke Huntley
7. september 1974 (40 år)
West Sussex i England
Yrke Skuespiller
Aktive år 1987 - d.d.
IMDb IMDb

Noah Cornelius Marmaduke Huntley (født 7. september 1974) er en engelsk skuespiller.

Karriere[rediger | rediger kilde]

Noah Huntley har vært med i filmer som 28 Days Later... (2002), Legenden om Narnia – Løven, heksa og klesskapet (2005) og Your Highness (2011), i tillegg til å ha spilt én sesong i den britiske TV-serien Holby City (2004–05). I 2012 er han med i en birolle i storfilmen Snow White and the Huntsman (2012).

Filmografi[rediger | rediger kilde]

Filmografi
År Tittel Rolle Notater
1987 Drummonds Eavis Episode: Beggars Can't Be Choosers
1987–
1990
The Ruth Rendell Mysteries John Burden 15 episoder
1989 Tom's Midnight Garden James Miniserie
1992 Nice Town Nigel Dobson 3 episoder
1993–
1995
Emmerdale Luke McAllister 5 episoder
1994 Moonacre Robin TV-serie
1996 True Blue Nick Bonham
1997–
1999
Dream Team Michael Dillon ukjent antall episoder
1998 Birds of a Feather Dominic Episode: Can't Judge a Book
1999 The Cyberstalking Jack TV-film
1999 Tom's Midnight Garden James (20 år) TV-serie, 8 episoder
2001 The Mists of Avalon Gawain Miniserie
2001 Megiddo: The Omega Code 2 Stone Alexander (21 år)
2002 Where the Heart Is Davey Ludford Episode: Don't Let Go
2002 28 Days Later Mark
2003 The Inspector Lynley Mysteries Cliff Hegarty Episode: Deception on His Mind
2004 Real Crime John Tanner Episode: Love You to Death
2004–
2005
Holby City Will Curtis 39 episoder
2005 Legenden om Narnia – Løven, heksa og klesskapet Eldre Peter Pevensie
2006 The Afternoon Play Gary Episode: Your Mother Should Know
2006 Alive Warren MacDonald 2 episoder
2006 The Carriageway Father Kortfilm
2007 A&E Forteller 30 episoder
2008 Dark Floors Ben
2008 The Summit Danny 2 episoder
2011 The Fencers William Hobbs
2011 Your Highness Head Knight
2011 Le Skylab Jonathan
2001-2011 Mord og mysterier Noel Wooliscroft / Aidan Hardy 2 episoder
2012 Snow White and the Huntsman King Magnus
2013 Jappeloup

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]