Maldiskusjon:Infoboks planet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kommentar[rediger kilde]

Ser veldig bra ut denne boksen.. Mintodisk. 22. aug 2005 kl.17:21 (UTC)

Kan noen hjelpe med oversettelse?[rediger kilde]

Jeg har opprettet en oversettelsesmal {{Infobox Planet}} som er tenkt brukt for å få oversatt de engelske malene til norsk. Problemet mitt er at jeg ikke helt kjenner igjen hverken verdier, navn eller noe annet i den engelske malen vs. den norske. Se f.eks. Saturn vs. en:Saturn. Trneger hjelp til å få plassert riktige engelske parametre etter de norske slik norsk parameter = {{{engelsk parameter|}}} nsaa 3. aug 2007 kl. 19:59 (CEST)

Ny infoboks[rediger kilde]

Dersom det ikke er til noe problem kommer jeg til å opprette en ny infoboks basert på den Engelske/Svenske utganven da disse inneholder muligheter til mer informasjon og kan brukes til flere typer objekter. Utvik 21. mai 2009 kl. 21:25 (CEST)[svar]

Feil i mal[rediger kilde]

I malen finnes en parameter som kalles gravitasjon. I bruk blir dette et innslag som følger: Gravitasjon ved ekvator 8,96 m/s2. Dette er feil. Gravitasjon peker til tyngdekraft. Kraft måles i newton ikke i m/s2. En kan bytte Gravitasjon med tyngdeakselerasjon. Dette fagfeltet er ikke godt dekket i norsk WP. KjellG 19. des 2009 kl. 23:48 (CET)

Moderplanet, hjelp meg[rediger kilde]

Jeg prøvde å legge inn {{{moderplanet}}} o.l. i Malen og dok'en. Problemet er at det med en rødlenke har lagt seg der denne malen brukes. Hva har jeg gjort galt? Noen som kan fikse det? --Berntisso 9. sep 2011 kl. 16:26 (CEST)

Jeg tror denne fikset det problemet. Men det var da vel feil, også det jeg rettet her? («hverken satellitter eller moderplaneter oppgis i grader») — the Sidhekin (d) 9. sep 2011 kl. 16:44 (CEST)
Tusen takk! Det var grader, det. Jeg så bare at det sto på mange steder. --Berntisso 9. sep 2011 kl. 17:48 (CEST)

Siderisk[rediger kilde]

Malen inneholder nøkkelen "siderisk", som peker til Siderisk omløpstid, mens det ser ut at det konsistent er lagt inn Siderisk rotasjonstid for de ulike planetene. Kan fikses ved at men endrer til Siderisk rotasjonstid, men strengt tatt burde det vel være to nøkler, noe sånt som "siderisk_oml" og "siderisk_rot"??

Jeg stusser over språkvalg "Lengda til oppstigende knute" mot "Overflatens areal". Jeg tror også det ville vært en forbedring om Lengda (ev Lengden) hyperlinket til Lengdegrad. AMR (diskusjon) 21. jul 2012 kl. 13:32 (CEST)

Endringsforslag[rediger kilde]

Denne malen har noen elementer som kan forvirre. For hva er «Rektascensjon og deklinasjon ved Nordpolen»? Det tallene angir er Rektascensjon og deklinasjon for objektets rotasjonsakse. Jeg foreslår at man skriver «Deklinasjon/Rektascensjon av rotasjonsaksen (mot nord)», eventuelt «Deklinasjon/Rektascensjon av rotasjonsaksen» med en fotnote som angir at retningen er fra sør mot nord.

Videre angis «Midlere anomali», men dette er et tall som endrer seg hurtig og bare gjelder presist ved J2000. Jeg foreslå at det droppes fra malen.

Noen ganger brukes og «Avstand fra solen», men det er ikke presisert om det gjelder ved J2000, eller er en middelverdi. Jeg foreslå at det droppes fra malen.

AMR (diskusjon) 22. apr. 2023 kl. 14:39 (CEST)[svar]