Maldiskusjon:Elefantridder

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bruk av malen[rediger kilde]

Mange riddere av Elefantordenen er statsoverhoder og kongelige som har mottatt en rekke ordener (se f.eks Liste over riddere av Elefantordenen utnevnt under Margrethe II). Man kunne derfor legge til mange maler av denne typen, noe som neppe er tilrådelig av trengselshensyn og siden malen kun gjentar informasjon som allerede står i artikkelteksten. Det synes også som utilrådelig Danmarksfokus å sette denne malen inn i artikler om personer som har andre og like fornemme ordener fra eget og andre land. Jeg vil derfor foreslå at malen i hovedsak benyttes for danske riddere og riddere som ikke er kongelige eller statsoverhoder. Det kan også være tilrådelig å plassere malen nede i artikkelen, istedenfor helt øverst der den lett kommer i konflikt med infoboks eller bilde. En annen sak er at malen ikke takler tilfeller der riddere er fratatt ordenen, slik tilfelle var med Nicolae Ceauşescu. Vennlig hilsen, Ordensherre 30. des 2011 kl. 13:00 (CET)

Her er jeg helt enig med Ordensherre; det er grovt ufokusert å framheve denne ordenen i så stor grad som denne malen gjør, sammenlignet med de titalls øvrige ordner som f.eks. Sonja og Charles har fått. Mvh M Haugen 30. des 2011 kl. 13:03 (CET)
Jeg er nok etter nærmere ettertanke også enig. Ser at mange av mine endringer er tilbakestilt av M Haugen, og jeg akter ikke og sette malen inn på disse eller lingnene sider igjen. Jeg vil derimot fortsette å sette den inn på «danske riddere og riddere som ikke er kongelige eller statsoverhoder». Jeg er litt mere usikker på Frederik av Danmark, men jeg lar den stå der foreløpig. Mvh Petter Per (diskusjon) 30. des 2011 kl. 13:39 (CET)
Fint at vi er enig om bruken. Nå kunne vi trenge hjelp av en malekspert, som kunne gjøre det mulig med en mer fleksibel plassering av malen. Det hadde vært fint om den kunne plasseres i høyremargen hvilket som helst sted i en artikkel, uten at den tvinger seg foran eller til venstre for bilder eller infobokser. Vennlig hilsen, Ordensherre 30. des 2011 kl. 19:19 (CET)
Har greid noe lingnene i artikkelen Marie av Danmark, med malen under infoboksen. Til gjengjeld ødelegger dette bildet i infoboksen der det finnes, så dette er utelukkende noe som kan brukes på artikkler uten bilde. Det hadde vært fint om noen kunne fikse det slik at det går på alle artikkler.
P.S. Metoden er hentet fra dansk wikipedia. Mvh Petter Per (diskusjon) 30. des 2011 kl. 20:39 (CET)
Ville det være mulig å legge den inn sentrert, nederst i selve infoboksen? Mvh. Orphée 30. des 2011 kl. 22:51 (CET)
Om det hadde vært mulig å integrere malen i infoboksen for danske kongelige, hadde det løst mange problemer ! Vennlig hilsen, Ordensherre 30. des 2011 kl. 23:03 (CET)
Jeg har klart noe lingnene her, basert på Mal:Infoboks kongelig til. Det ser ut som om det fungerer helt fint, med unntak av årsparameterne. Man kan forøvrig konstantere at Mal:Elefantridder ikke kan brukes på denne måten, jeg bruker derfor denne malen i eksempelet. Mvh. Petter Per (diskusjon) 31. des 2011 kl. 19:59 (CET)
Jeg har nå også fått inn årsparameterne. Jeg nøler allikevel litt med å legge den ut, det hadde vert fint om noen kunne komme med tilbakemelding. Mvh. Petter Per (diskusjon) 5. jan 2012 kl. 20:44 (CET)