MSN

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

MSN (tidligere The Microsoft Network) er en amerikansk samling av Internett-tjenester fra Microsoft. MSN ble lansert 24. august 1995 samtidig med Windows 95. I 2006 ble mange av MSN-produktene relansert under navnet Windows Live. Siden da har omfanget av tjenester ekspandert stort.

E-post-tjenesten Hotmail var blant de første MSN-tjenestene, fulgt av direktemelding-tjenesten Windows Live Messenger (tidligere MSN Messenger). I det siste[når?] har mange av tjenestene blitt (re-)lansert for å konkurrere bedre med rivaler som Google; nye tjenester som MSN Virtual Earth, Desktop Search og en kundetilpasset søkemotor. Tjenesten benyttes for det meste av yngre ungdom til chatting og live nettkamera-samtaler. For å bruke MSN Messenger på Internett må du ha en .NET Passport-konto. Hvis du har en Hotmail-konto, fungerer den som din .NET Passport-konto. MSN har i dag[når?] en markedsandel på over 90 % av live-samtaler i Norge.[trenger referanse]

datastubbDenne datarelaterte artikkelen er dessverre kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.