Liste over sørkoreanske filmer fra 2003

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 2003 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 2003.

Denne listen er dessverre ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den.
Tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
2003
...ing Lee Eon-hie Im Su-jeong
Kim Rae-won
Acacia Park Ki-hyeong Shim Hye-jin
Kim Jin-geun
Psykologi, Skrekk
Blue Lee Jeong-guk Shin Hyun-jun
Shin Eun-kyung
The Classic Kwak Jae-yong Zo In Sung
Son Ye Jin
Jo Seung-woo
Double Agent Kim Hyeon-jeong
Doggy Poo Kwon Oh-sung Stop motion
Garden of Heaven Lee Dong-hyeon Ahn Jae-wook
Lee Eun-joo
A Good Lawyer's Wife Im Sang-soo Moon So-ri
Hwang Jung-min
The Greatest Expectation Oh Sang-hoon Lim Chang-jung
Kim Seon-ah
Hammerboy Ahn Tae-geun Animasjon
Happy Ero Christmas Lee Geon-dong Kim Sun Ah
Cha Tae-Hyun
Park Yeong-gyu
Hwangsanbul Lee Jun-ik Park Joong-hoon
Jeong Jin-yeong
If You Were Me Six directors Omnibus-film
Into the Mirror Kim Seong-ho Yu Ji-tae
Kim Hye-na
Kim Myung Min
Invisible Light Gina Kim
Jealousy is My Middle Name Pak Chan-ok
The Last Supper Son Yeong-guk Kim Bo-seong
Jo Yoon-hee
Lee Jong-won
Komedie
Legend of the Evil Lake Lee Kwang-hun Nyinnspilling av 1969-filmen av Shin Sang-ok
A Little Monk Joo Kyung-jung
Memories of Murder Bong Joon-ho Song Kang-ho Drama, Krim
Mr. Butterfly Kim Hyeon-seong Kim Jeong-eun
Mutt Boy Kwak Kyung-taek
My Right to Ravage Myself Jeon Soo-il Choi Sung-ho
Chu Sang-mi
My Teacher, Mr. Kim Jang Gye-seong Cha Seung-won
My Tutor Friend Kim Hyeong-Kyeong Kwon Sang-Woo
My Wife Is a Gangster 2 Jeong Heung-sun Shin Eun-kyung
Natural City Min Byeong-cheon Yoo Ji-tae
North Korean Guys Ahn Jin Woo Jeong Jun Ho
Kong Hyeong Jin
Komedie
Oh! Brothers Kim Yong-hwa
Oh! Happy Day Yun Hang-ryeol Jang Nara
Park Jeong Cheol
Oldboy Park Chan-wook Choi Min-Sik Thriller, Drama Vant Grand Prix ved Cannes filmfestival i 2004
Oseam Seong Baek-yeob Animasjon
Papa, Daddy, Father Park Ji-won
Plastic Tree Eo Il-Seon
Please Teach Me English Kim Seong-soo Lee Na-young
Reversal of Fortune Park Yong-woon Kim Seung-woo
Ha Ji-won
Romantisk komedie
Rewind Kim Hak-soon Romantisk drama
The Road Taken Hong Ki-seon
Save the Green Planet! Jang Joon-hwan Shin Ha-kyun Komedie
Scent of Love Lee Jeong-wook Jang Jin-young
Park Hae-il
Romantisk drama
Season In the Sun
보리울의 여름
Boriul-ui Yeorum
Chang Mi-hee[1]
Silmido Kang Woo-suk Sol Kyung-gu
Ahn Sung-ki
Jeong Jae-yeong
Singles Kwon Chil-in Jang Jin-young
Uhm Jung-hwa
Lee Beom-soo
Kim Joo-hyuk
Romantisk komedie
Spring Bears Love Yong Yi Bae Doo-na
So Cute Kim Su-hyeon Ye Ji-won
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring Kim Ki-duk Oh Yeong-su Drama]
Sword in the Moon Kim Ui-seok Choi Min-soo Vist ved Cannes filmfestival i 2004
A Tale of Two Sisters Kim Ji-Woon Im Su-jeong
Moon Geun-young
Yeom Jeong-ah
Three Kim Ji-Woon Jeong Bo-seok
Kim Hye-su
Flerspråklig trilogy. Første del, Memories på koreansk
Tube Baek Un-hak
The Uninvited Lee Su-yeon Jun Ji-hyun
Park Shin-yang
Untold Scandal Lee Jae-Yong Lee Mi Suk
Bae Yong Joon
Jeon Do Yeon
Wishing Stairs Yun Jae-yeon Song Ji-hyo
Wonderful Days Kim Moon-saeng
Park Sun-min
Animasjon

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]