Liste over nummererte småplaneter/9901–10000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/9901–10000. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
9901 1997 NV 1. juli 1997 Kleť Kleť
9902 Kirkpatrick 1997 NY 3. juli 1997 Prescott P.G. Comba
9903 Leonhardt 1997 NA1 4. juli 1997 Prescott P.G. Comba
9904 Mauratombelli 1997 OC1 29. juli 1997 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
9905 Tiziano 4611 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9906 Tintoretto 6523 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9907 Oileus 6541 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9908 Aue 2140 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9909 Eschenbach 4355 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9910 Vogelweide 3181 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9911 Quantz 4129 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9912 Donizetti 2078 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9913 Humperdinck 4071 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9914 Obukhova 1976 UJ4 28. oktober 1976 Nauchnij L.V. Zhuravleva
9915 Potanin 1977 RD2 8. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
9916 Kibirev 1978 TR2 3. oktober 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
9917 Keynes 1979 MK 26. juni 1979 Cerro El Roble C. Torres
9918 1979 MK3 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
9919 Undset 1979 QF1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
9920 1981 EZ10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
9921 1981 EO18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
9922 Catcheller 1981 EO21 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
9923 1981 EB24 7. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
9924 1981 EM24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
9925 1981 EU24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
9926 1981 EU41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
9927 Tyutchev 1981 TW1 3. oktober 1981 Nauchnij L.G. Karachkina
9928 1981 WE9 16. november 1981 Bickley Perth Observatory
9929 McConnell 1982 DP1 24. februar 1982 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
9930 Billburrows 1984 CP 5. februar 1984 Anderson Mesa E. Bowell
9931 Herbhauptman 1985 HH 18. april 1985 Kleť A. Mrkos
9932 Kopylov 1985 QP5 23. august 1985 Nauchnij N.S. Chernykh
9933 Alekseev 1985 SM3 19. september 1985 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
9934 Caccioppoli 1985 UC 20. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
9935 1986 CP1 4. februar 1986 La Silla H. Debehogne
9936 Al-Biruni 1986 PN4 8. august 1986 Smolyan E.W. Elst, V.G. Ivanova
9937 Triceratops 1988 DJ2 17. februar 1988 La Silla E.W. Elst
9938 Kretlow 1988 KA 18. mai 1988 La Silla W. Landgraf
9939 1988 VK 3. november 1988 Chiyoda T. Kojima
9940 1988 VM3 11. november 1988 Gekko Y. Oshima
9941 Iguanodon 1989 CB3 4. februar 1989 La Silla E.W. Elst
9942 1989 TM1 8. oktober 1989 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
9943 Bizan 1989 UG3 29. oktober 1989 Tokushima M. Iwamoto, T. Furuta
9944 1990 DA3 24. februar 1990 La Silla H. Debehogne
9945 Karinaxavier 1990 KX 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
9946 1990 ON2 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
9947 1990 QB 17. august 1990 Palomar E.F. Helin
9948 1990 QB2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
9949 Brontosaurus 1990 SK6 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
9950 ESA 1990 VB 8. november 1990 Caussols C. Pollas
9951 Tyrannosaurus 1990 VK5 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
9952 1991 AK 9. januar 1991 Yorii M. Arai, H. Mori
9953 1991 EB 7. mars 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9954 Brachiosaurus 1991 GX7 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
9955 1991 PU11 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
9956 Castellaz 1991 TX4 5. oktober 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
9957 Raffaellosanti 1991 TO13 6. oktober 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
9958 1991 VL1 4. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9959 1991 VF2 9. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9960 Sekine 1991 VE4 4. november 1991 Kiyosato S. Otomo
9961 1991 XK 4. desember 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
9962 Pfau 1991 YL1 28. desember 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
9963 Sandage 1992 AN 9. januar 1992 Palomar E.F. Helin
9964 Hideyonoguchi 1992 CF1 13. februar 1992 Geisei T. Seki
9965 GNU 1992 EF2 5. mars 1992 Kitt Peak Spacewatch
9966 1992 ES13 2. mars 1992 La Silla UESAC
9967 Awanoyumi 1992 FV1 31. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
9968 Serpe 1992 JS2 4. mai 1992 La Silla H. Debehogne
9969 Braille 1992 KD 27. mai 1992 Palomar E.F. Helin, K.J. Lawrence
9970 1992 ST1 26. september 1992 Dynic A. Sugie
9971 Ishihara 1993 HS 16. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
9972 Minoruoda 1993 KQ 26. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
9973 Szpilman 1993 NB2 12. juli 1993 La Silla E.W. Elst
9974 Brody 1993 OG13 19. juli 1993 La Silla E.W. Elst
9975 Takimotokoso 1993 RZ1 12. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
9976 1993 TQ 9. oktober 1993 Hidaka S. Shirai, S. Hayakawa
9977 1994 AH 2. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
9978 1994 AJ1 7. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
9979 1994 VT 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
9980 1995 BQ3 31. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
9981 1995 BS3 31. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
9982 1995 CH 1. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
9983 Rickfienberg 1995 DA 19. februar 1995 Sudbury D. di Cicco
9984 Gregbryant 1996 HT 18. april 1996 Macquarie R.H. McNaught, J.B. Child
9985 Akiko 1996 JF 12. mai 1996 Yatsuka R.H. McNaught, H. Abe
9986 Hirokun 1996 NX 12. juli 1996 Nachi-Katsuura H. Shiozawa, T. Urata
9987 Peano 1997 OO1 29. juli 1997 Prescott P.G. Comba
9988 Erictemplebell 1997 RX6 9. september 1997 Prescott P.G. Comba
9989 1997 SG16 27. september 1997 Uenohara N. Kawasato
9990 1997 SO17 30. september 1997 Nanyo T. Okuni
9991 Anežka 1997 TY7 5. oktober 1997 Kleť Z. Moravec
9992 1997 TG19 8. oktober 1997 Gekko T. Kagawa, T. Urata
9993 Kumamoto 1997 VX5 6. november 1997 Kumamoto J. Kobayashi
9994 Grotius 4028 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9995 Alouette 4805 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9996 ANS 9070 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9997 COBE 1217 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9998 ISO 1293 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9999 Wiles 4196 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10000 Myriostos 1951 SY 30. september 1951 Palomar A.G. Wilson
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...