Liste over kommuner i delstaten Puebla

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Pueblas regioner
Huauchinango
Teziutlán
Serdán
San Pedro Cholula
Puebla
Izúcar de Matamoros


Den meksikanske delstaten Puebla består av over 217 kommuner (municipios) fordelt i syv regioner:

INEGI-kode Kommune Administrativt senter
001  Acajete Acajete
002  Acateno San José Acateno
003  Acatlán Acatlán de Osorio
004  Acatzingo San Juan Acatzingo de Hidalgo
005  Acteopan Acteopan
006  Ahuacatlán Ahuacatlán
007  Ahuatlán Ahuatlán
008  Ahuazotepec Ahuazotepec
009  Ahuehuetitla Ahuehuetitla
010  Ajalpan Ajalpan
011  Albino Zertuche Acaxtlahuacán de Albino Zertuche
012  Aljojuca Aljojuca
013  Altepexi Altepexi
014  Amixtlan Amixtlan
015  Amozoc Amozoc de Mota
016  Aquixtla Aquixtla
017  Atempan Atempan
018  Atexcal San Martín Atexcal
019  Atlequizayan Atlequizayan
020  Atlixco Atlixco
021  Atoyatempan Atoyatempan
022  Atzala Atzala
023  Atzitzihuacán Santiago Atzitzihuacán
024  Atzitzintla Atzitzintla
025  Axutla Axutla
026  Ayotoxco de Guerrero Ayotoxco de Guerrero
027  Calpan San Andrés Calpan
028  Caltepec Caltepec
029  Camocuautla Camocuautla
030  Cañada Morelos Morelos Cañada
031  Caxhuacán Caxhuacán
032  Chalchicomula de Sesma Ciudad Serdán
033  Chapulco Chapulco
034  Chiautla Chiautla de Tapia
035  Chiautzingo San Lorenzo Chiautzingo
036  Chichiquila Chichiquila
037  Chiconcuautla Chiconcuautla
038  Chietla Chietla
039  Chigmecatitlán Chigmecatitlán
040  Chignahuapan Chignahuapan
041  Chignautla Chignautla
042  Chila Chila
043  Chila de la Sal Chila de la Sal
044  Chilchotla Rafael J. García
045  Chinantla Chinantla
046  Coatepec Coatepec
047  Coatzingo Coatzingo
048  Cohetzala Santa María Cohetzala
049  Cohuecán Cohuecán
050  Coronango Santa María Coronango
051  Coxcatlán Coxcatlán
052  Coyomeapan Santa María Coyomeapan
053  Coyotepec San Vicente Coyotepec
054  Cuapiaxtla de Madero Cuapiaxtla de Madero
055  Cuautempan San Esteban Cuautempan
056  Cuautinchan Cuautinchan
057  Cuautlancingo San Juan Cuautlancingo
058  Cuayuca de Andrade San Pedro Cuayuca
059  Cuetzalán del Progreso Cuetzalán
060  Cuyoaco Cuyoaco
061  Domingo Arenas Domingo Arenas
062  Eloxochitlán Eloxochitlán
063  Epatlán San Juan Epatlán
064  Esperanza Esperanza
065  Francisco Z. Mena Metlaltoyuca
066  General Felipe Ángeles San Pablo de las Tunas
067  Guadalupe Guadalupe
068  Guadalupe Victoria Guadalupe Victoria
069  Hermenegildo Galeana Bienvenido
070  Honey Honey
071  Huaquechula Huaquechula
072  Huatlatlauca Huatlatlauca
073  Huauchinango Huauchinango
074  Huehuetla Huehuetla
075  Huehuetlán El Chico Huehuetlán El Chico
076  Huehuetlán El Grande Santo Domingo Huehuetlán
077  Huejotzingo Huejotzingo
078  Hueyapan Hueyapan
079  Hueytamalco Hueytamalco
080  Hueytlalpan Hueytlalpan
081  Huitzilan de Serdan Huitzilan
082  Huitziltepec Santa Clara Huitziltepec
083  Ixcamilpa de Guerrero Ixcamilpa
084  Ixcaquixtla San Juan Ixcaquixtla
085  Ixtacamaxtitlán Ixtacamaxtitlán
086  Ixtepec Ixtepec
087  Izúcar de Matamoros Izúcar de Matamoros
088  Jalpan Jalpan
089  Jolalpan Jolalpan
090  Jonotla Jonotla
091  Jopala Jopala
092  Juan C. Bonilla Cuanalá
093  Juan Galindo Nuevo Necaxa
094  Juan N. Méndez Atenayuca
095  Lafragua Saltillo
096  Libres San Juan de los Llanos
097  La Magdalena Tlatlauquitepec La Magdalena Tlatlauquitepec
098  Los Reyes de Juárez Los Reyes de Juárez
099  Mazapiltepec de Juárez Mazapiltepec de Juárez
100  Mixtla San Francisco Mixtla
101  Molcaxac Molcaxac
102  Naupan Naupan
103  Nauzontla Nauzontla
104  Nealticán San Buenaventura Nealticán
105  Nicolás Bravo Nicolás Bravo
106  Nopalucan Nopalucan de la Granja
107  Ocotepec Ocotepec
108  Ocoyucan Santa Clara Ocoyucan
109  Olintla Olintla
110  Oriental Oriental
111  Pahuatlán Pahuatlán de Valle
112  Palmar de Bravo Palmar de Bravo
113  Pantepec Pantepec
114  Petlalcingo Petlalcingo
115  Piaxtla Piaxtla
116  Puebla Puebla de los Ángeles
117  Quecholac Quecholac
118  Quimixtlán Quimixtlán
119  Rafael Lara Grajales Rafael Lara Grajales
120  San Andrés Cholula San Andrés Cholula
121  San Antonio Cañada San Antonio Cañada
122  San Diego La Mesa Tochimiltzingo Tochimiltzingo
123  San Felipe Teotlalcingo San Felipe Teotlalcingo
124  San Felipe Tepatlán San Felipe Tepatlán
125  San Gabriel Chilac San Gabriel Chilac
126  San Gregorio Atzompa San Gregorio Atzompa
127  San Jerónimo Tecuanipan San Jerónimo Tecuanipan
128  San Jerónimo Xayacatlán San Jerónimo Xayacatlán
129  San José Chiapa San José Chiapa
130  San José Miahuatlán San José Miahuatlán
131  San Juan Atenco San Juan Atenco
132  San Juan Atzompa San Juan Atzompa
133  San Martín Texmelucan San Martín Texmelucan de Labastida
134  San Martín Totoltepec San Martín Totoltepec
135  San Matías Tlalancaleca San Matías Tlalancaleca
136  San Miguel Ixitlán San Miguel Ixitlán
137  San Miguel Xoxtla San Miguel Xoxtla
138  San Nicolás de Buenos Aires San Nicolás de Buenos Aires
139  San Nicolás de los Ranchos San Nicolás los Ranchos
140  San Pablo Amicano San Pablo Amicano
141  San Pedro Cholula Cholula de Rivadabia
142  San Pedro Yeloixtlahuaca San Pedro Yeloixtlahuacan
143  San Salvador El Seco San Salvador El Seco
144  San Salvador El Verde San Salvador El Verde
145  San Salvador Huixcolotla San Salvador Huixcolotla
146  San Sebastián Tlacotepec Tlacotepec de Díaz
147  Santa Catarina Tlaltempan Santa Catarina Tlaltempan
148  Santa Inés Ahuatempan Santa Inés Ahuatempan
149  Santa Isabel Cholula Santa Isabel Cholula
150  Santiago Miahuatlán Santiago Miahuatlán
151  Santo Tomas Hueyotlipán Santo Tomas Hueyotlipán
152  Soltepec Soltepec
153  Tecali de Herrera Tecali de Herrera
154  Tecamachalco Tecamachalco
155  Tecomatlán Tecomatlán
156  Tehuacán Tehuacán
157  Tehuitzingo Tehuitzingo
158  Tenampulco Tenampulco
159  Teopantlán Teopantlán
160  Teotlalco Teotlalco
161  Tepanco de López Tepanco de López
162  Tepango de Rodríguez Tepango de Rodríguez
163  Tepatlaxco de Hidalgo Tepatlaxco de Hidalgo
164  Tepeaca Tepeaca
165  Tepemaxalco San Felipe Tepemaxalco
166  Tepeojuma Tepeojuma
167  Tepetzintla Tepetzintla
168  Tepexco Tepexco
169  Tepexi de Rodríguez Tepexi de Rodríguez
170  Tepeyahualco Tepeyahualco
171  Tepeyahualco de Cuauhtémoc Tepeyahualco Cuauhtémoc
172  Tetela de Ocampo Tetela de Ocampo
173  Teteles de Ávila Castillo Teteles de Ávila Castillo
174  Teziutlán Teziutlán
175  Tianguismanalco Tianguismanalco
176  Tilapa Tilapa
177  Tlachichuca Tlachichuca
178  Tlacotepec de Benito Juárez Tlacotepec de Benito Juárez
179  Tlacuilotepec Tlacuilotepec
180  Tlahuapan Santa Rita Tlahuapan
181  Tlaltenango Tlaltenango
182  Tlanepantla Tlanepantla
183  Tlaola Tlaola
184  Tlapacoya Tlapacoya
185  Tlapanala Tlapanala
186  Tlatlauquitepec Tlatlauquitepec
187  Tlaxco Tlaxco
188  Tochimilco Tochimilco
189  Tochtepec Tochtepec
190  Totoltepec de Guerrero Totoltepec de Guerrero
191  Tulcingo Tulcingo de Valle
192  Tuzamapán de Galeana Tuzamapán de Galeana
193  Tzicatlacoyan Tzicatlacoyan
194  Venustiano Carranza Venustiano Carranza
195  Vicente Guerrero Santa María del Monte
196  Xayacatlán de Bravo Xayacatlán de Bravo
197  Xicotepec Xicotepec de Juárez
198  Xicotlán Xicotlán
199  Xiutetelco San Juan Xiutetelco
200  Xochiapulco Cinco de Mayo
201  Xochiltepec Xochiltepec
202  Xochitlán de Vicente Suárez Xochitlán de Romero Rubio
203  Xochitlán Todos Santos Xochitlán
204  Yaonahuac Yaonahuac
205  Yehualtepec Yehualtepec
206  Zacapala Zacapala
207  Zacapoaxtla Zacapoaxtla
208  Zacatlán Zacatlán
209  Zapotitlán Zapotitlán Salinas
210  Zapotitlán de Méndez Zapotitlán de Méndez
211  Zaragoza Zaragoza
212  Zautla Santiago Zautla
213  Zihuateutla Zihuateutla
214  Zinacatepec San Sebastián Zinacatepec
215  Zongozotla Zongozotla
216  Zoquiapan Zoquiapan
217  Zoquitlán Zoquitlán