Liste over kommuner i delstaten Oaxaca

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Delstaten Oaxaca

Den meksikanske delstaten Oaxaca består av 570 kommuner (municipios):

INEGI-kode Kommune Administrativt senter
001 Abejones Abejones
002 Acatlán de Pérez Figueroa Acatlán de Pérez Figueroa
003 Animas Trujano Animas Trujano
004 Asunción Cacalotepec Asunción Cacalotepec
005 Asunción Cuyotepeji Asunción Cuyotepeji
006 Asunción Ixtaltepec Asunción Ixtaltepec
007 Asunción Nochixtlán Asunción Nochixtlán
008 Asunción Ocotlán Asunción Ocotlán
009 Asunción Tlacolulita Asunción Tlacolulita
010 Ayoquezco de Aldama Ayoquezco de Aldama
011 Ayotzintepec Ayotzintepec
012 Calihuala Calihuala
013 Candelaria Loxicha Candelaria Loxicha
014 Capulálpam de Méndez Capulálpam de Méndez
015 Chahuites Chahuites
016 Chalcatongo de Hidalgo Chalcatongo de Hidalgo
017 Chilapa de Diaz Santa María Chilapa de Diaz
018 Chiquihuitlán de Benito Juárez Chiquihuitlán de Benito Juárez
019 Ciénega de Zimatlán Ciénega de Zimatlán
020 Ciudad Ixtepec Ciudad Ixtepec
021 Coatecas Altas Coatecas Altas
022 Coicoyan de Las Flores Coicoyan de Las Flores
023 Concepción Buenavista Concepción Buenavista
024 Concepción Pápalo Concepción Pápalo
025 Constancia del Rosario Constancia del Rosario
026 Cosolapa Cosolapa
027 Cosoltepec Cosoltepec
028 Cuilapam de Guerrero Cuyamecalco Cuilapam de Guerrero Cuyamecalco
029 Ejutla de Crespo Ejutla de Crespo
030 Eloxochitlán de Flores Magón Eloxochitlán de Flores Magón
031 El Barrio de La Soledad El Barrio de La Soledad
032 El Espinal El Espinal
033 Evangelista Analco Evangelista Analco
034 Fresnillo de Trujano Fresnillo de Trujano
035 Guadalupe de Ramírez Guadalupe de Ramírez
036 Guadalupe Etla Guadalupe Etla
037 Guelatao de Juárez San Pablo Guelatao de Juárez
038 Guevea de Humboldt Guevea de Humboldt
039 Huajuapan de León Huajuapan de León
040 Huautepec Huautepec
041 Huautla de Jiménez Huautla de Jiménez
042 Ixpantepec Nieves Ixpantepec Nieves
043 Ixtlán de Juárez Ixtlán de Juárez
044 Juchitán de Zaragoza Juchitán de Zaragoza
045 La Compañia La Compañia
046 La Pe La Pe
047 La Reforma La Reforma
048 La Trinidad Vista Hermosa La Trinidad Vista Hermosa
049 Loma Bonita Loma Bonita
050 Magdalena Apasco Magdalena Apasco
051 Magdalena Jaltepec Magdalena Jaltepec
052 Magdalena Mixtepec Magdalena Mixtepec
053 Magdalena Ocotlán Magdalena Ocotlán
054 Magdalena Peñasco Magdalena Peñasco
055 Magdalena Teitipac Magdalena Teitipac
056 Magdalena Tequisistlán Magdalena Tequisistlán
057 Magdalena Tlacotepec Magdalena Tlacotepec
058 Magdalena Zahuatlán Magdalena Zahuatlán
059 Mariscala de Juárez Mariscala de Juárez
060 Mártires de Tacubaya Mártires de Tacubaya
061 Matías Romero Matías Romero
062 Mazatlán Villa de Flores Mazatlán Villa de Flores
063 Mesones Hidalgo Mesones Hidalgo
064 Miahuatlán de Porfirio Díaz Miahuatlán de Porfirio Díaz
065 Mixistlán de la Reforma Mixistlán de la Reforma
066 Monjas Monjas
067 Natividad Natividad
068 Nazareno Etla Nazareno Etla
069 Nejapa de Madero Nejapa de Madero
070 Nuevo Zoquiapam Nuevo Zoquiapam
071 Oaxaca de Juárez Oaxaca de Juárez
072 Ocotlán de Morelos Ocotlán de Morelos
073 Pinotepa de Don Luis Pinotepa de Don Luis
074 Pinotepa Nacional Pinotepa Nacional
075 Pluma Hidalgo Pluma Hidalgo
076 Putla Villa de Guerrero Putla Villa de Guerrero
077 Reforma de Pineda Reforma de Pineda
078 Reyes Etla Reyes Etla
079 Rojas de Cuauhtémoc Rojas de Cuauhtémoc
080 Salina Cruz Salina Cruz
081 San Agustín Amatengo San Agustín Amatengo
082 San Agustín Atenango San Agustín Atenango
083 San Agustín Chayuco San Agustín Chayuco
084 San Agustín de las Juntas San Agustín de las Juntas
085 San Agustín Etla San Agustín Etla
086 San Agustín Loxicha San Agustín Loxicha
087 San Agustín Tlacotepec San Agustín Tlacotepec
088 San Agustín Yatareni San Agustín Yatareni
089 San Andrés Cabecera Nueva San Andrés Cabecera Nueva
090 San Andrés Dinicuiti San Andrés Dinicuiti
091 San Andrés Huaxpaltepec San Andrés Huaxpaltepec
092 San Andrés Huayapam San Andrés Huayapam
093 San Andrés Ixtlahuaca San Andrés Ixtlahuaca
094 San Andrés Lagunas San Andrés Lagunas
095 San Andrés Nuxiño San Andrés Nuxiño
096 San Andrés Paxtlan San Andrés Paxtlan
097 San Andrés Sinaxtla San Andrés Sinaxtla
098 San Andrés Solaga San Andrés Solaga
099 San Andrés Teotilalpam San Andrés Teotilalpam
100 San Andrés Tepetlapa San Andrés Tepetlapa
101 San Andrés Yaa San Andrés Yaa
102 San Andrés Zabache San Andrés Zabache
103 San Andrés Zautla San Andrés Zautla
104 San Antonino Castillo Velasco San Antonino Castillo Velasco
105 San Antonino El Alto San Antonino El Alto
106 San Antonino Monte Verde San Antonino Monte Verde
107 San Antonio Acutla San Antonio Acutla
108 San Antonio de la Cal San Antonio de la Cal
109 San Antonio Huitepec San Antonio Huitepec
110 San Antonio Nanahuatipam San Antonio Nanahuatipam
111 San Antonio Sinicahua San Antonio Sinicahua
112 San Antonio Tepetlapa San Antonio Tepetlapa
113 San Baltazar Chichicapam San Baltazar Chichicapam
114 San Baltazar Loxicha San Baltazar Loxicha
115 San Baltazar Yatzachi el Bajo San Baltazar Yatzachi el Bajo
116 San Bartolo Coyotepec San Bartolo Coyotepec
117 San Bartolomé Ayautla San Bartolomé Ayautla
118 San Bartolomé Loxicha San Bartolomé Loxicha
119 San Bartolomé Quialana San Bartolomé Quialana
120 San Bartolomé Yucuañe San Bartolomé Yucuañe
121 San Bartolomé Zoogocho San Bartolomé Zoogocho
122 San Bartolo Soyaltepec San Bartolo Soyaltepec
123 San Bartolo Yautepec San Bartolo Yautepec
124 San Bernardo Mixtepec San Bernardo Mixtepec
125 San Blas Atempa San Blas Atempa
126 San Carlos Yautepec San Carlos Yautepec
127 San Cristobal Amatlán San Cristobal Amatlán
128 San Cristobal Amoltepec San Cristobal Amoltepec
129 San Cristobal Lachirioag San Cristobal Lachirioag
130 San Cristobal Suchixtlahuaca San Cristobal Suchixtlahuaca
131 San Dionisio del Mar San Dionisio del Mar
132 San Dionisio Ocotepec San Dionisio Ocotepec
133 San Dionisio Ocotlan San Dionisio Ocotlan
134 San Esteban Atatlahuca San Esteban Atatlahuca
135 San Felipe Jalapa de Díaz San Felipe Jalapa de Díaz
136 San Felipe Tejalapam San Felipe Tejalapam
137 San Felipe Usila San Felipe Usila
138 San Francisco Cahuacua San Francisco Cahuacua
139 San Francisco Cajonos San Francisco Cajonos
140 San Francisco Chapulapa San Francisco Chapulapa
141 San Francisco Chindua San Francisco Chindua
142 San Francisco del Mar San Francisco del Mar
143 San Francisco Huehuetlán San Francisco Huehuetlán
144 San Francisco Ixhuatán San Francisco Ixhuatán
145 San Francisco Jaltepetongo San Francisco Jaltepetongo
146 San Francisco Lachigolo San Francisco Lachigolo
147 San Francisco Logueche San Francisco Logueche
148 San Francisco Nuxaño San Francisco Nuxaño
149 San Francisco Ozolotepec San Francisco Ozolotepec
150 San Francisco Solá San Francisco Solá
151 San Francisco Telixtlahuaca San Francisco Telixtlahuaca
152 San Francisco Teopan San Francisco Teopan
153 San Francisco Tlapancingo San Francisco Tlapancingo
154 San Gabriel Mixtepec San Gabriel Mixtepec
155 San Ildefonso Amatlán San Ildefonso Amatlán
156 San Ildefonso Solá San Ildefonso Solá
157 San Ildefonso Villa Alta San Ildefonso Villa Alta
158 San Jacinto Amilpas San Jacinto Amilpas
159 San Jacinto Tlacotepec San Jacinto Tlacotepec
160 San Jerónimo Coatlán San Jerónimo Coatlán
161 San Jerónimo Silacayoapilla San Jerónimo Silacayoapilla
162 San Jerónimo Sosola San Jerónimo Sosola
163 San Jerórimo Taviche San Jerónimo Taviche
164 San Jerónimo Tecoatl San Jerónimo Tecoatl
165 San Jerónimo Tlacochahuaya San Jerónimo Tlacochahuaya
166 San Jorge Nuchita San Jorge Nuchita
167 San José Ayuquila San José Ayuquila
168 San José Chiltepec San José Chiltepec
169 San José del Peñasco San José del Peñasco
170 San José del Progreso San José del Progreso
171 San José Estancia Grande San José Estancia Grande
172 San José Independencia San José Independencia
173 San José Lachiguiri San José Lachiguiri
174 San José Tenango San José Tenango
175 San Juan Achiutla San Juan Achiutla
176 San Juan Atepec San Juan Atepec
177 San Juan Bautista Atatlahuca San Juan Bautista Atatlahuca
178 San Juan Bautista Coixtlahuaca San Juan Bautista Coixtlahuaca
179 San Juan Bautista Cuicatlan San Juan Bautista Cuicatlan
180 San Juan Bautista Guelache San Juan Bautista Guelache
181 San Juan Bautista Jayacatlán San Juan Bautista Jayacatlán
182 San Juan Bautista lo de Soto San Juan Bautista lo de Soto
183 San Juan Bautista Suchitepec San Juan Bautista Suchitepec
184 San Juan Bautista Tlachichilco San Juan Bautista Tlachichilco
185 San Juan Bautista Tlacoatzintepec San Juan Bautista Tlacoatzintepec
186 San Juan Bautista Tuxtepec San Juan Bautista Tuxtepec
187 San Juan Bautista Valle Nacional San Juan Bautista Valle Nacional
188 San Juan Cacahuatepec San Juan Cacahuatepec
189 San Juan Chicomezuchil San Juan Chicomezuchil
190 San Juan Chilateca San Juan Chilateca
191 San Juan Cieneguilla San Juan Cieneguilla
192 San Juan Coatzospam San Juan Coatzospam
193 San Juan Colorado San Juan Colorado
194 San Juan Comaltepec San Juan Comaltepec
195 San Juan Cotzocon San Juan Cotzocon
196 San Juan del Estado San Juan del Estado
197 San Juan de los Cues San Juan de los Cues
198 San Juan del Río San Juan del Río
199 San Juan Diuxi San Juan Diuxi
200 San Juan Guelavia San Juan Guelavia
201 San Juan Guichicovi San Juan Guichicovi
202 San Juan Ihualtepec San Juan Ihualtepec
203 San Juan Juquila Mixes San Juan Juquila Mixes
204 San Juan Juquila Vijanos San Juan Juquila Vijanos
205 San Juan Lachao San Juan Lachao
206 San Juan Lachigalla San Juan Lachigalla
207 San Juan Lajarcia San Juan Lajarcia
208 San Juan Lalana San Juan Lalana
209 San Juan Mazatlán San Juan Mazatlán
210 San Juan Mixtepec Distrito 8 San Juan Mixtepec Distrito 8
211 San Juan Mixtepec Distrito 26 San Juan Mixtepec Distrito 26
212 San Juan Ñumi San Juan Ñumi
213 San Juan Ozolotepec San Juan Ozolotepec
214 San Juan Petlapa San Juan Petlapa
215 San Juan Quiahije San Juan Quiahije
216 San Juan Quiotepec San Juan Quiotepec
217 San Juan Sayultepec San Juan Sayultepec
218 San Juan Tabaa San Juan Tabaa
219 San Juan Tamazola San Juan Tamazola
220 San Juan Teita San Juan Teita
221 San Juan Teitipac San Juan Teitipac
222 San Juan Tepeuxila San Juan Tepeuxila
223 San Juan Teposcolula San Juan Teposcolula
224 San Juan Yaee San Juan Yaee
225 San Juan Yatzona San Juan Yatzona
226 San Juan Yucuita San Juan Yucuita
227 San Lorenzo San Lorenzo
228 San Lorenzo Albarradas San Lorenzo Albarradas
229 San Lorenzo Cacaotepec San Lorenzo Cacaotepec
230 San Lorenzo Cuaunecuiltitla San Lorenzo Cuaunecuiltitla
231 San Lorenzo Texmelucan San Lorenzo Texmelucan
232 San Lorenzo Victoria San Lorenzo Victoria
233 San Lucas Camotlán San Lucas Camotlán
234 San Lucas Ojitlán San Lucas Ojitlán
235 San Lucas Quiavini San Lucas Quiavini
236 San Lucas Zoquiapam San Lucas Zoquiapam
237 San Luis Amatlán San Luis Amatlán
238 San Marcial Ozolotepec San Marcial Ozolotepec
239 San Marcos Arteaga San Marcos Arteaga
240 San Martín de los Cansecos San Martín de los Cansecos
241 San Martín Huamelulpam San Martín Huamelulpam
242 San Martín Itunyoso San Martín Itunyoso
243 San Martín Lachila San Martín Lachila
244 San Martín Peras San Martín Peras
245 San Martín Tilcajete San Martín Tilcajete
246 San Martín Toxpalan San Martín Toxpalan
247 San Martín Zacatepec San Martín Zacatepec
248 San Mateo Cajonos San Mateo Cajonos
249 San Mateo del Mar San Mateo del Mar
250 San Mateo Etlatongo San Mateo Etlatongo
251 San Mateo Nejapam San Mateo Nejapam
252 San Mateo Peñasco San Mateo Peñasco
253 San Mateo Piñas San Mateo Piñas
254 San Mateo Río Hondo San Mateo Río Hondo
255 San Mateo Sindihui San Mateo Sindihui
256 San Mateo Tlapiltepec San Mateo Tlapiltepec
257 San Mateo Yoloxochitlan San Mateo Yoloxochitlan
258 San Melchor Betaza San Melchor Betaza
259 San Miguel Achiutla San Miguel Achiutla
260 San Miguel Ahuehuetitlán San Miguel Ahuehuetitlán
261 San Miguel Aloapam San Miguel Aloapam
262 San Miguel Amatitlan San Miguel Amatitlan
263 San Miguel Amatlán San Miguel Amatlán
264 San Miguel Chicahua San Miguel Chicahua
265 San Miguel Chimalapa San Miguel Chimalapa
266 San Miguel Coatlán San Miguel Coatlán
267 San Miguel del Puerto San Miguel del Puerto
268 San Miguel del Río San Miguel del Río
269 San Miguel Ejutla San Miguel Ejutla
270 San Miguel El Grande San Miguel El Grande
271 San Miguel Huautla San Miguel Huautla
272 San Miguel Mixtepec San Miguel Mixtepec
273 San Miguel Panixtlahuaca San Miguel Panixtlahuaca
274 San Miguel Peras San Miguel Peras
275 San Miguel Piedras San Miguel Piedras
276 San Miguel Quetzaltepec San Miguel Quetzaltepec
277 San Miguel Santa Flor San Miguel Santa Flor
278 San Miguel Soyaltepec Temascal
279 San Miguel Suchixtepec San Miguel Suchixtepec
280 San Miguel Tecomatlan San Miguel Tecomatlan
281 San Miguel Tenango San Miguel Tenango
282 San Miguel Tequixtepec San Miguel Tequixtepec
283 San Miguel Tilquiapam San Miguel Tilquiapam
284 San Miguel Tlacamama San Miguel Tlacamama
285 San Miguel Tlacotepec San Miguel Tlacotepec
286 San Miguel Tulancingo San Miguel Tulancingo
287 San Miguel Yotao San Miguel Yotao
288 San Nicolás San Nicolás
289 San Nicolás Hidalgo San Nicolás Hidalgo
290 San Pablo Coatlán San Pablo Coatlán
291 San Pablo Cuatro Venados San Pablo Cuatro Venados
292 San Pablo Etla San Pablo Etla
293 San Pablo Huitzo San Pablo Huitzo
294 San Pablo Huixtepec San Pablo Huixtepec
295 San Pablo Macuiltianguis San Pablo Macuiltianguis
296 San Pablo Tijaltepec San Pablo Tijaltepec
297 San Pablo Villa de Mitla San Pablo Villa de Mitla
298 San Pablo Yaganiza San Pablo Yaganiza
299 San Pedro Amuzgos San Pedro Amuzgos
300 San Pedro Apóstol San Pedro Apóstol
301 San Pedro Atoyac San Pedro Atoyac
302 San Pedro Cajonos San Pedro Cajonos
303 San Pedro Comitancillo San Pedro Comitancillo
304 San Pedro Coxcaltepec Cántaros San Pedro Coxcaltepec Cántaros
305 San Pedro El Alto San Pedro El Alto
306 San Pedro Huamelula San Pedro Huamelula
307 San Pedro Huilotepec San Pedro Huilotepec
308 San Pedro Ixcatlán San Pedro Ixcatlán
309 San Pedro Ixtlahuaca San Pedro Ixtlahuaca
310 San Pedro Jaltepetongo San Pedro Jaltepetongo
311 San Pedro Jicayan San Pedro Jicayan
312 San Pedro Jocotipac San Pedro Jocotipac
313 San Pedro Juchatengo San Pedro Juchatengo
314 San Pedro Mártir San Pedro Mártir
315 San Pedro Mártir Quiechapa San Pedro Mártir Quiechapa
316 San Pedro Mártir Yucuxaco San Pedro Mártir Yucuxaco
317 San Pedro Mixtepec Distrito 22 San Pedro Mixtepec Distrito 22
318 San Pedro Mixtepec Distrito 26 San Pedro Mixtepec Distrito 26
319 San Pedro Molinos San Pedro Molinos
320 San Pedro Nopala San Pedro Nopala
321 San Pedro Ocopetatillo San Pedro Ocopetatillo
322 San Pedro Ocotepec San Pedro Ocotepec
323 San Pedro Pochutla San Pedro Pochutla
324 San Pedro Quiatoni San Pedro Quiatoni
325 San Pedro Sochiapam San Pedro Sochiapam
326 San Pedro Tapanatepec San Pedro Tapanatepec
327 San Pedro Taviche San Pedro Taviche
328 San Pedro Teozacoalco San Pedro Teozacoalco
329 San Pedro Teutila San Pedro Teutila
330 San Pedro Tidaa San Pedro Tidaa
331 San Pedro Topiltepec San Pedro Topiltepec
332 San Pedro Totolapa San Pedro Totolapa
333 San Pedro Yaneri San Pedro Yaneri
334 San Pedro Yolox San Pedro Yolox
335 San Pedro y San Pablo Ayutla San Pedro y San Pablo Ayutla
336 San Pedro y San Pablo Teposcolula San Pedro y San Pablo Teposcolula
337 San Pedro y San Pablo Tequixtepec San Pedro y San Pablo Tequixtepec
338 San Pedro Yucunama San Pedro Yucunama
339 San Raymundo Jalpan San Raymundo Jalpan
340 San Sebastián Abasolo San Sebastián Abasolo
341 San Sebastián Coatlan San Sebastián Coatlan
342 San Sebastián Ixcapa San Sebastián Ixcapa
343 San Sebastián Nicananduta San Sebastián Nicananduta
344 San Sebastián Río Hondo San Sebastián Río Hondo
345 San Sebastián Tecomaxtlahuaca San Sebastián Tecomaxtlahuaca
346 San Sebastián Teitipac San Sebastián Teitipac
347 San Sebastián Tutla San Sebastián Tutla
348 San Simón Almolongas San Simón Almolongas
349 San Simón Zahuatlan San Simón Zahuatlan
350 Santa Ana Santa Ana
351 Santa Ana Ateixtlahuaca Santa Ana Ateixtlahuaca
352 Santa Ana Cuauhtémoc Santa Ana Cuauhtémoc
353 Santa Ana del Valle Santa Ana del Valle
354 Santa Ana Tavela Santa Ana Tavela
355 Santa Ana Tlapacoyan Santa Ana Tlapacoyan
356 Santa Ana Yareni Santa Ana Yareni
357 Santa Ana Zegache Santa Ana Zegache
358 Santa Catalina Quieri Santa Catalina Quieri
359 Santa Catarina Cuixtla Santa Catarina Cuixtla
360 Santa Catarina Ixtepeji Santa Catarina Ixtepeji
361 Santa Catarina Juquila Santa Catarina Juquila
362 Santa Catarina Lachatao Santa Catarina Lachatao
363 Santa Catarina Loxicha Santa Catarina Loxicha
364 Santa Catarina Mechoacán Santa Catarina Mechoacán
365 Santa Catarina Minas Santa Catarina Minas
366 Santa Catarina Quiane Santa Catarina Quiane
367 Santa Catarina Quioquitani Santa Catarina Quioquitani
368 Santa Catarina Tayata Santa Catarina Tayata
369 Santa Catarina Ticua Santa Catarina Ticua
370 Santa Catarina Yosonotu Santa Catarina Yosonotu
371 Santa Catarina Zapoquila Santa Catarina Zapoquila
372 Santa Cruz Acatepec Santa Cruz Acatepec
373 Santa Cruz Amilpas Santa Cruz Amilpas
374 Santa Cruz de Bravo Santa Cruz de Bravo
375 Santa Cruz Itundujia Santa Cruz Itundujia
376 Santa Cruz Mixtepec Santa Cruz Mixtepec
377 Santa Cruz Nundaco Santa Cruz Nundaco
378 Santa Cruz Papalutla Santa Cruz Papalutla
379 Santa Cruz Tacache de Mina Santa Cruz Tacache de Mina
380 Santa Cruz Tacahua Santa Cruz Tacahua
381 Santa Cruz Tayata Santa Cruz Tayata
382 Santa Cruz Xitla Santa Cruz Xitla
383 Santa Cruz Xoxocotlán Santa Cruz Xoxocotlán
384 Santa Cruz Zenzontepec Santa Cruz Zenzontepec
385 Santa Gertrudis Santa Gertrudis
386 Santa Inés del Monte Santa Inés del Monte
387 Santa Inés de Zaragoza Santa Inés de Zaragoza
388 Santa Inés Yatzeche Santa Inés Yatzeche
389 Santa Lucía del Camino Santa Lucía del Camino
390 Santa Lucía Miahuatlán Santa Lucía Miahuatlán
391 Santa Lucía Monteverde Santa Lucía Monteverde
392 Santa Lucía Ocotlán Santa Lucía Ocotlán
393 Santa Magdalena Jicotlán Santa Magdalena Jicotlán
394 Santa María Alotepec Santa María Alotepec
395 Santa María Apazco Santa María Apazco
396 Santa María Atzompa Santa María Atzompa
397 Santa María Camotlan Santa María Camotlan
398 Santa María Chachoapam Santa María Chachoapam
399 Santa María Chilchotla Santa María Chilchotla
400 Santa María Chimalapa Santa María Chimalapa
401 Santa María Colotepec Santa María Colotepec
402 Santa María Cortijo Santa María Cortijo
403 Santa María Coyotepec Santa María Coyotepec
404 Santa María del Rosario Santa María del Rosario
405 Santa María del Tule Santa María del Tule
406 Santa María Ecatepec Santa María Ecatepec
407 Santa María Guelace Santa María Guelace
408 Santa María Guienagati Santa María Guienagati
409 Santa María Huatulco Santa María Huatulco
410 Santa María Huazolotitlán Santa María Huazolotitlán
411 Santa María Ipalapa Santa María Ipalapa
412 Santa María Ixcatlán Santa María Ixcatlan
413 Santa María Jacatepec Santa María Jacatepec
414 Santa María Jalapa del Marqués Santa María Jalapa del Marqués
415 Santa María Jaltianguis Santa María Jaltianguis
416 Santa María la Asunción Santa María la Asunción
417 Santa María Lachixio Santa María Lachixio
418 Santa María Mixtequilla Santa María Mixtequilla
419 Santa María Nativitas Santa María Nativitas
420 Santa María Nduayaco Santa María Nduayaco
421 Santa María Ozolotepec Santa María Ozolotepec
422 Santa María Pápalo Santa María Pápalo
423 Santa María Peñoles Santa María Peñoles
424 Santa María Petapa Santa María Petapa
425 Santa María Quiegolani Santa María Quiegolani
426 Santa María Solá Santa María Solá
427 Santa María Tataltepec Santa María Tataltepec
428 Santa María Tecomavaca Santa María Tecomavaca
429 Santa María Temaxcalapa Santa María Temaxcalapa
430 Santa María Temaxcaltepec Santa María Temaxcaltepec
431 Santa María Teopoxco Santa María Teopoxco
432 Santa María Tepantlali Santa María Tepantlali
433 Santa María Texcatitlán Santa María Texcatitlán
434 Santa María Tlahuitoltepec Santa María Tlahuitoltepec
435 Santa María Tlalixtac Santa María Tlalixtac
436 Santa María Tonameca Santa María Tonameca
437 Santa María Totolapilla Santa María Totolapilla
438 Santa María Xadani Santa María Xadani
439 Santa María Yalina Santa María Yalina
440 Santa María Yavesia Santa María Yavesia
441 Santa María Yolotepec Santa María Yolotepec
442 Santa María Yosoyua Santa María Yosoyua
443 Santa María Yucuhiti Santa María Yucuhiti
444 Santa María Zacatepec Santa María Zacatepec
445 Santa María Zaniza Santa María Zaniza
446 Santa María Zoquitlán Santa María Zoquitlán
447 Santiago Amoltepec Santiago Amoltepec
448 Santiago Apoala Santiago Apoala
449 Santiago Apóstol Santiago Apóstol
450 Santiago Astata Santiago Astata
451 Santiago Atitlán Santiago Atitlán
452 Santiago Ayuquililla Santiago Ayuquililla
453 Santiago Cacaloxtepec Santiago Cacaloxtepec
454 Santiago Camotlán Santiago Camotlán
455 Santiago Chazumba Santiago Chazumba
456 Santiago Choapam Santiago Choapam
457 Santiago Comaltepec Santiago Comaltepec
458 Santiago del Río Santiago del Río
459 Santiago Huajolotitlán Santiago Huajolotitlán
460 Santiago Huauclilla Santiago Huauclilla
461 Santiago Ihuitlán Plumas Santiago Ihuitlán Plumas
462 Santiago Ixcuintepec Santiago Ixcuintepec
463 Santiago Ixtayutla Santiago Ixtayutla
464 Santiago Jamiltepec Santiago Jamiltepec
465 Santiago Jocotepec Monte Negro
466 Santiago Juxtlahuaca Santiago Juxtlahuaca
467 Santiago Lachiguiri Santiago Lachiguiri
468 Santiago Lalopa Santiago Lalopa
469 Santiago Laollaga Santiago Laollaga
470 Santiago Laxopa Santiago Laxopa
471 Santiago Llano Grande Santiago Llano Grande
472 Santiago Matatlan Santiago Matatlan
473 Santiago Miltepec Santiago Miltepec
474 Santiago Minas Santiago Minas
475 Santiago Nacaltepec Santiago Nacaltepec
476 Santiago Nejapilla Santiago Nejapilla
477 Santiago Niltepec Santiago Niltepec
478 Santiago Nundiche Santiago Nundiche
479 Santiago Nuyoo Santiago Santiago Nuyoo Santiago
480 Santiago Suchilquitongo Santiago Suchilquitongo
481 Santiago Tamazola Santiago Tamazola
482 Santiago Tapextla Santiago Tapextla
483 Santiago Tenango Santiago Tenango
484 Santiago Tepetlapa Santiago Tepetlapa
485 Santiago Tetepec Santiago Tetepec
486 Santiago Texcalcingo Santiago Texcalcingo
487 Santiago Textitlán Santiago Textitlán
488 Santiago Tilantongo Santiago Tilantongo
489 Santiago Tillo Santiago Tillo
490 Santiago Tlazoyaltepec Santiago Tlazoyaltepec
491 Santiago Xanica Santiago Xanica
492 Santiago Xiacui Santiago Xiacui
493 Santiago Yaitepec Santiago Yaitepec
494 Santiago Yaveo Santiago Yaveo
495 Santiago Yolomécatl Santiago Yolomécatl
496 Santiago Yosondua Santiago Yosondua
497 Santiago Yucuyachi Santiago Yucuyachi
498 Santiago Zacatepec Santiago Zacatepec
499 Santiago Zoochila Santiago Zoochila
500 Santo Domingo Albarradas Santo Domingo Albarradas
501 Santo Domingo Armenta Santo Domingo Armenta
502 Santo Domingo Chihuitán Santo Domingo Chihuitán
503 Santo Domingo de Morelos Santo Domingo de Morelos
504 Santo Domingo Ingenio Santo Domingo Ingenio
505 Santo Domingo Ixcatlán Santo Domingo Ixcatlán
506 Santo Domingo Nuxaa Santo Domingo Nuxaa
507 Santo Domingo Ozolotepec Santo Domingo Ozolotepec
508 Santo Domingo Petapa Santo Domingo Petapa
509 Santo Domingo Roayaga Santo Domingo Roayaga
510 Santo Domingo Tehuantepec Santo Domingo Tehuantepec
511 Santo Domingo Teojomulco Santo Domingo Teojomulco
512 Santo Domingo Tepuxtepec Santo Domingo Tepuxtepec
513 Santo Domingo Tlatayapam Santo Domingo Tlatayapam
514 Santo Domingo Tomaltepec Santo Domingo Tomaltepec
515 Santo Domingo Tonalá Santo Domingo Tonalá
516 Santo Domingo Tonaltepec Santo Domingo Tonaltepec
517 Santo Domingo Xagacia Santo Domingo Xagacia
518 Santo Domingo Yanhuitlán Santo Domingo Yanhuitlán
519 Santo Domingo Yodohino Santo Domingo Yodohino
520 Santo Domingo Zanatepec Santo Domingo Zanatepec
521 Santos Reyes Nopala Santos Reyes Nopala
522 Santos Reyes Pápalo Santos Reyes Pápalo
523 Santos Reyes Tepejillo Santos Reyes Tepejillo
524 Santos Reyes Yucuna Santos Reyes Yucuna
525 Santo Tomás Jalieza Santo Tomás Jalieza
526 Santo Tomás Mazaltepec Santo Tomás Mazaltepec
527 Santo Tomás Ocotepec Santo Tomás Ocotepec
528 Santo Tomás Tamazulapan Santo Tomás Tamazulapan
529 San Vicente Coatlán San Vicente Coatlán
530 San Vicente Lachixio San Vicente Lachixio
531 San Vicente Nuñu San Vicente Nuñu
532 Silacayoapam Silacayoapam
533 Sitio de Xitlapehua Sitio de Xitlapehua
534 Soledad Etla Soledad Etla
535 Tamazulapam del Espíritu Santo Tamazulapam del Espíritu Santo
536 Tamazulapam del Progreso Tamazulapam del Progreso
537 Tanetze de Zaragoza Tanetze de Zaragoza
538 Taniche Taniche
539 Tataltepec de Valdés Tataltepec de Valdés
540 Teococuilco de Marcos Pérez Teococuilco de Marcos Pérez
541 Teotitlán de Flores Magón Teotitlán de Flores Magón
542 Teotitlán del Valle Teotitlán del Valle
543 Teotongo Teotongo
544 Tepelmeme Villa de Morelos Tepelmeme Villa de Morelos
545 Tezoatlán de Segura y Luna Tezoatlán de Segura y Luna
546 Tlacolula de Matamoros Tlacolula de Matamoros
547 Tlacotepec Plumas Tlacotepec Plumas
548 Tlalixtac de Cabrera Tlalixtac de Cabrera
549 Tlaxiaco Tlaxiaco
550 Totontepec Villa de Morelos Totontepec Villa de Morelos
551 Trinidad Zaachila Trinidad Zaachila
552 Unión Hidalgo Unión Hidalgo
553 Valerio Trujano San Juan Valerio Trujano San Juan
554 Villa de Etla Villa de Etla
555 Villa de Tututepec de Melchor Ocampo   Villa de Tututepec de Melchor Ocampo  
556 Villa de Zaachila Villa de Zaachila
557 Villa de Zaragoza Villa de Zaragoza
558 Villa Díaz Ordaz Villa Díaz Ordaz
559 Villa Hidalgo Villa Hidalgo
560 Villa Sola de Vega Villa Sola de Vega
561 Villa Talea de Castro Villa Talea de Castro
562 Villa Tejupam de la Unión Villa Tejupam de la Unión
563 Yaxe Magdalena Yaxe Magdalena
564 Yodocono de Porfirio Díaz Yodocono de Porfirio Díaz
565 Yogana Yogana
566 Yutanduchi de Guerrero Yutanduchi de Guerrero
567 Zapotitlán del Río Zapotitlán del Río
568 Zapotitlán Lagunas Zapotitlán Lagunas
569 Zapotitlán Palmas Zapotitlán Palmas
570 Zimatlán de Alvarez Zimatlán de Alvarez