Liste over episoder i Once Upon a Time

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Arbeid pågår: Denne siden er under arbeid. Som leser bør du være forberedt på at artikkelen kan være uferdig, og at innholdet kan endre seg fra dag til dag. Som bidragsyter bør du være forberedt på redigeringskollisjoner; det kan være lurt å kopiere din tekst til en annen tekstbehandler før du lagrer. Diskuter gjerne artikkelens struktur og innhold på diskusjonssiden. Det har ikke blitt gjort noen endringer på mer enn to uker.

Oversikt[rediger | rediger kilde]

Sesong Episoder Sendt DVD og Blu-ray-utgivelse
Sesongpremière Sesongfinale Region 1 Region 2 Region 4
1 22 23. oktober 2011 (2011-10-23) 13. mai 2012 (2012-05-13) 28. august 2012 (2012-08-28)[1] 31. oktober 2012 (2012-10-31)[2] 17. oktober 2012 (2012-10-17)[3]
2 22 30. september 2012 (2012-09-30) 12. mai 2013 (2013-05-12) 13. august 2013 (2013-08-13)[4] 18. november 2013 (2013-11-18)[5] 16. oktober 2013 (2013-10-16)[6]
3 22 29. september 2013 (2013-09-29) 11. mai 2014 (2014-05-11) 19. august 2014 (2014-08-19)[7] 22. oktober 2014 (2014-10-22)[8] TBA
4 22 Høst 2014 (2014)[9] TBA TBA TBA TBA

Episoder[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (2011–12)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 1)

Once Upon a Time (sesong 1)

Sesong 2 (2012–13)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 2)

Once Upon a Time (sesong 2)

Sesong 3 (2013–14)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 3)

Once Upon a Time (sesong 3)

Sesong 4 (2014–15)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 4)

Once Upon a Time ble fornyet med en fjerde sesong 8. mai 2014.[10]

Nu.I

Serie

Nu.I

sesong

Tittel Regissert av Skrevet av Orginale utgivelses dag U.S. seere (millioner)
67 1 "A tale of two sisters" Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz 28 September 2014 9.47
68 2 "White out" Ron Underwood Jane Espenson 5 Okober 2014 8.78
69 3 "Rockey road" Morgan Beggs David H. Goodman & Jerome Schwartz 12 Oktober 2014 7.92

Spesialepisoder[rediger | rediger kilde]

Nr. Tittel Forteller Sendt mellom Opprinnelig sendt
1 «Magic Is Coming» Giancarlo Esposito «A Land Without Magic» (Episode 22)
«Broken» (Episode 23)
30. september 2012 (2012-09-30)
2 «The Price of Magic» Alan Dale «Selfless, Brave and True» (Episode 40)
«Lacey» (Episode 41)
14. april 2013 (2013-04-14)
3 «Journey To Neverland» Alfred Molina «And Straight On 'til Morning» (Episode 44)
«The Heart of the Truest Believer» (Episode 45)
29. september 2013 (2013-09-29)
4 «Wicked Is Coming» Dan Stevens «Going Home» (Episode 55)
«New York City Serenade» (Episode 56)
9. mars 2014 (2014-03-09)

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]