Kategoridiskusjon:Kommuner i Norge

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

hvorfor er kommunene begynt å kategoriseres direkte i Kategori:Kommuner i Norge? tidligere har konsensus vært slik at kommunene kategoriseres i Kategori:kommuner i fylke. Martin 15. okt 2006 kl. 07:52 (UTC)

Det er Bruker:Agtbot som gjorde endringen i går kveld. Ser også at Kategori:Trondheim ikke lengre ligger under Kategori:Byer i Norge, samt at interwikis er slettet. Agtbots endringer bør fjernes. mali 15. okt 2006 kl. 08:03 (UTC)
Det var ~430 kommuner med sprikende kategorisering. De kommunene som har avvikende kategorisering kan telles på en hånd. IW-lenker finnes generelt ikke for kategorier på kommunenivå utover noen få byer, selv om det ikke er usannsynlig at slike vil dukke opp over tid. Strukturen som tidligere er valgt på kategoriene hvor en har «Kategori:kommune», «Kategori:fylke», «Kategori:Kommuner i fylke», «Kategori:Kommuner i Norge» gjør at en potensielt får oppføring av artikler i fire forskjellige kategorier i parallell. Den siste kategorien «Kategori:Kommuner i Norge» har jeg ingen sterke meninger om, men en del kommunekategorier var plassert her og valget var å droppe kategoriseringen eller å gjøre det konsistent. — Jeblad 15. okt 2006 kl. 08:26 (UTC)
Etter hva jeg husker fra da vi innførte det kategoritreet der for noen år tilbake, skulle kommunene altså legge i kommune i fylke kategori. Som så skulle kategoriseres i fylke-kategori og kommuner i norge-kategori. Om det var avvik fra den kategoriseringen er det feil i kategoriseringen. Martin 15. okt 2006 kl. 08:32 (UTC)