Kategoridiskusjon:Japanske musikkgrupper

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting[rediger kilde]

Når «musikalske» først er tatt i bruk, må dette brukes over alt. Denne kategorien skal hete Kategori:Japanske musikalske grupper -- GoogleMe 11. mar 2007 kl. 10:08 (CET)

Støttes. Vibeke 11. mar 2007 kl. 10:24 (CET)
Så målet vårt er ikke å skrive en encyklopedi på godt norsk? Japanske musikalske grupper, og alle de andre lignende kategorinavnene, er dårlig oversatt fra engelske «musical groups». Begrepet «musikalske grupper» blir feil i skandinaviske språk, og om dere ikke hører det selv, kan dere kan ta en titt på svenske eller danske Wikipedia. Er det bare fordi dere synes det blir mye jobb, at dere ikke gidder å rense språket der det bør gjøres? keito (kontakt) 11. mar 2007 kl. 10:48 (CET)
Som sagt, når det først ER tatt i bruk så må det nesten brukes over alt. Det tar kanskje ikke så lang tid å endre denne kategorien, men det er mange andre kategorier også. Det er mange hundre artikler som må endres og dette er hvert fall ikke noe JEG gidder å gjøre. Enten ingen, eller alle. Det synes hvert fall jeg. Du kan evt. opprette Kategori:Visual Kei-band f.eks. og slenge denne under Kategori:Japanske musikalske grupper. Ikke det at dette fjerner «problemet» men. Kanskje noen med en bot kan fikse det i så fall. Jeg synes det ikke er et enormt problem. Peteto, potato... GoogleMe 11. mar 2007 kl. 20:58 (CET)
Takk for at du tipser om at jeg kan opprette en underkategori, men det er virkelig ikke det jeg er ute etter nå. Jeg vil heller rette problemet fra toppen, enn å legge på enda mer under for å gjøre ting vanskeligere i senere tid. Men ærlig talt, så er det ikke noe trøbbel å flytte en kategori, ved hjelp av en bot. Det tok meg ikke mer enn et par minutter å sette opp boten Kattepus, og jeg testet boten ved å flytte Kategori:Irske musikalske grupper til Kategori:Irske musikkgrupper. Om den blir godkjent av en administrator er det lite arbeid å rette opp alle kategoriene og artiklene derunder. keito (kontakt) 11. mar 2007 kl. 23:21 (CET)