Hollywood Undead

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Hollywood Undead er et amerikansk rap rock band fra Los Angeles, California. De slapp det første albumet, Swan Songs den 2. september, 2008. I 2010 kom albumet American Tragedy. De er kjent for å bruke masker når de spiller konserter. Hollywood Undead er kanskje mest kjent for sangen «Undead». Medlemmene er: Da Kurlzz, Charlie Scene, Johnny3Tears, JDog, Danny og Funny Man. Tidligere medlem er Deuce, som nå har forlatt bandet for å starte sin egen sangkarriere. Da Deuce sluttet kom et nytt medlem i bandet, Danny, han bærer gullmaske.

Medlemmer[rediger | rediger kilde]

Maskene har variert med tiden. Dette er maskene de bruker nå (Notes from the Underground, 2013)

Jorel "J-Dog" Decker - Gitar, Keyboard, Bakgrunnsvokal og bass - Masken er hvit med en dollar foran munnen og to gassmaskefiltere. Masken har også svimerker etter sigaretter rundt øynene.

Jordon "Charlie Scene" Terrel - Hovedgitar - Bruker ikke maske, men en svartgrå bandana, solbriller caps og hette.

George "Johnny 3 Tears" Ragan - Vokal, skrik og bass - Blå mosaikkliknende maske med ett 3-tall på venstre side av ansiktet og en sommerfugl på høyre side

Matthew "Da Kurlzz" St. Claire - Trommer - Masken er delt i to, en glad og en trist, brent side.

Dylan "Funnyman" Alvarez - Hovedvokal - En svart tøymaske, inspirert av mexicanske wrestlere.

Daniel "Danny" Murillo - Vokal og gitar og keyboard - Maske i gull med et kors laget av maskingeværkuler på den ene siden

Album[rediger | rediger kilde]

Swan Songs, 2008

Desperate Measures, 2009

American Tragedy, 2010

Notes from the Underground, 2013

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Offisielt nettsted

musikkstubbDenne musikkrelaterte artikkelen er dessverre kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.