Hawken (videospill)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Hawken (videospill)
Spillmotor Unreal Engine 3
Plattform Datamaskin
Arbeid pågår: Denne siden er under arbeid. Som leser bør du være forberedt på at artikkelen kan være uferdig, og at innholdet kan endre seg fra dag til dag. Som bidragsyter bør du være forberedt på redigeringskollisjoner; det kan være lurt å kopiere din tekst til en annen tekstbehandler før du lagrer. Diskuter gjerne artikkelens struktur og innhold på diskusjonssiden. Det har ikke blitt gjort noen endringer på mer enn to uker.

Hawken er et flerspiller mech-combat FPS videospill utviklet av Adhesive Games. Spillet fokuserer på å skape en intens kampfølelse som kan sammenlignes med å sitte på innsiden av en mech mens man må skape strategier for å ikke tape målet for spillmoduset. Spillet har fem forskjellige spillmoduser, hvor to har en «offline»-versjon.

Innhold[rediger | rediger kilde]

Hawken er et mech-basert førsteperson skyter (FPS). Spillet er plassert på en dystopisk menneske-kolonisert planet industrialisert til randen av kollaps, hvor jakten på ressurser har blitt et slag om å overleve. Spilleren påtar seg rollen som mech-pilot, utstyrt med et med kanonlignende våpen. Ulikt mange andre FPS-spill vil ikke våpnene gå tom for ammunisjon, men vil heller bli overopphetet. Overoppheting av våpnene vil stenge alle våpnene til mechen og vil være slått av i noen sekunder. Alle "mechene" er utstyrt med 3 primær-våpen som man kan bytte om og 1 fast sekundær-våpen. I kamp can spilleren "booste" seg fremover, "side dash" for å dukke unna forskjellige inkommende missiler og snu seg 180° for enkel rettrett . Disse bevegelsesmulighetene er i spillet for å gjøre opp for hastigheten av vanlig gange. For å utføre disse forskjellige bevegelsene brukes "fuel" som sakte regenereres etter bruk.

Spill Moduser[edit][rediger | rediger kilde]

Fem spill moduser er i spillet etter at spillet ble lansert på Steam. Disse modusene er Team Deathmatch (TDM), Deathmatch, (DM), Missile Assault (MA), Siege og Co-oprative Bot Destruction (Co-op). TDM og Co-op har sine egne offline-versoner.