Drop Dead Diva

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Drop Dead Diva er en amerikansk tv-serie som er sendt på Lifetime siden 12. juli 2009. Serien er juridisk komedie/drama produsert i seks sesonger.

Plot[rediger | rediger kilde]

Serien omhandler en blond og aspirerende modell, Debbie (Deb) Dobkins (spilt av Brooke D'Orsay i piloten og i flashbacks), som blir drept i en bilulykke. Når sjelen hennes går inn porten til Himmelen, finner hun ut at hun er erklært en selvsentrert "null " (som betyr at hun har ikke har gjort noen gode gjerninger og heller ikke noen dårlige gjerninger på sin tid på jorden, hun er rett og slett overfladisk) av port-vakten , Fred. Som følge av å ikke like det hun hører, presser hun på en retur knapp for å returnere til sin tidligere kropp, og håper å komme tilbake til Jorden. Deb får sitt ønsker, bortsett fra å bli brakt tilbake til livet i kroppen til en nylig avdød, intelligent, overvektig advokat ved navn Jane Bingum.

Opprinnelig forferdet, Deb  – i sin nye menneskelig form – oppdager hun betydningen av indre skjønnhet og hun finner muligheten til å sjonglere juridiske saker, med hjelp fra sin tidligere assistent Terri, mens hun prøver å bli sammen med hennes fortsatt, sorg kjæreste, Grayson Kent, som nettopp begynte i Janes advokatfirma. Samtidig, begynner Deb å gjenoppdage fortiden hennes mens hun lærer mer om henne arvet kroppens nåværende liv, og hvordan Jane ble behandlet da hun var i live. I tillegg til Fred (som ble degradert til skytsengel og fikk i oppdrag å passe over henne ved advokatfirma), kun Debs mangeårige dødelige venn Stacy vet Jane's sanne identitet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]