Diskusjon:Yngve Slyngstad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

CV

Har funnet kilde for Slyngstad hos Norges bank. Kan noen legge den til som eksterne lenker? http://www.norges-bank.no/templates/article____67839.aspx Juckum 10. nov 2009 kl. 19:17 (CET)

Fjerning av infoboks som var gått ut på dato, overhaling av CV og kilder[rediger kilde]

Det har lenge ligget en infoboks i artikkelen som ikke var relevant, den er fjernet. Det hadde kommet en del litt vel reklamepreget språk inn i artikkelen, som f. eks: «en omfattende og imponerende utdannelse, der han etter kun 7 år som student sto med fire svært respekterte Master-grader». Det er tatt ut. CV-en hans inneholdt en hel del årstall som ikke lot seg verifisere og som det må være noe galt med (ett år på ex.phil og to år på juridikum?), tatt ut. Skal det inn årstall må de kunne dokumenteres pålitelig. Mengden utdanning er ikke tvilsom, den er godt dokumentert. Følgende kilder er tatt ut da det var noe galt med dem: (no longer available) og (kan hende denne NHH bulletinen inneholder noe, men dette ser ut til å være feil nummer hvis de har gitt ham omtale.) og (har feil opplysninger om utdanningen hans). Referansen: Skaalmo, Gøran; Bløndal, Gunnar (2008-01-12), «Boy just wanna have fond», Dagens Næringsliv 119 (10): 56-57  er erstattet med en elektronisk tilgjengelig kilde fra dn.no. Det var i overkant mange overskrifter som alle henviste til kilder, redusert til et avsnitt med kilder. Det burde være nok. Stallo (diskusjon) 23. mar 2013 kl. 17:09 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Yngve Slyngstad. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. apr. 2018 kl. 07:35 (CEST)[svar]