Diskusjon:Vafler

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vaffelkake er da dialekt, mens "vaffel" eller "vafler" er i ordboka. Sjekket bokmålsordlista på nett, den er enig. Vaffelkake står derimot oppført på nynorsk..

Jeg lurer på om ikke oppskriften bør ut av artikkelen. Dette er en encyklopedi, ikke en kokebok. Kjetil Ree 30. mar 2006 kl.14:20 (UTC)

Sant nok. Men om jeg ikke tar feil har jeg sett oppskrifter i Leksikon før. Kan det uansett skade med eksempel tror du? Skal se på om jeg kan redigere den til å få noe mer encykleopedisk form.

Hei. Blir ikke vaffel til vafler i flertallsform eller kan man benytte både vafler og vaffler på bokmål? Kjetil2006

Jo det vil jeg tro. Jeg tror nesten den ene f'en faller bort. Er ikke helt sikker. Men vaffelkake blir vel vaffelkaker fortsatt... Mats

Vaffelkake forblir vel dialekt?
Flyttet oppskriften til b:Kokeboka:VaffelkakeWikibooks. –Wintermute 30. mar 2006 kl.14:53 (UTC)
Ok. Går det å bruke bilder fra andre artikler? Fant noen vaffelbilder her: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Waffle_DSC00575.jpg Kan det bilde f.eks brukes i artikkelen? M.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vafler. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. apr. 2019 kl. 18:30 (CEST)[svar]