Diskusjon:VM i fotball 2018

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tabelloppsett[rediger kilde]

Tanken bak tabellen er å sortere etter geografi. Øverste linje har "northern-cluster" og Moskva (med 4), andre linje har de 6 byene i "Volga-clusteret", siste linje har de 3 siste i "southern cluster" samt Ural. Yosh 3. des 2010 kl. 16:18 (CET)

Greitt nok; jeg så vel egentlig mest at 4 x 4 tabellelementer ville gi en penere tabell, og så tenkte jeg bare litt lenger ut på viddene. TorSch 3. des 2010 kl. 16:26 (CET)
Ikke noe dårlig forslag det heller, bare man beholder det geografiske aspektet i sorteringen er jeg fornøyd. Det må også legges til at man dessverre ikke kan ha noen bilder her: Ikke bare er 13 av arenaene ennå ikke bygd, men det er vel fotoforbud i russland mot slike samlingsplasser (?) så bildene av eksisterende arenaer hang visst i en tynn tråd på commons. Yosh 3. des 2010 kl. 18:18 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen VM i fotball 2018. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 01:10 (CEST)[svar]

Finalerundene[rediger kilde]

Oppsettet her skiller seg fra oppsettet som Nrk viser frem. De-wiki har samme oppsett som Nrk, så jeg antar det er riktig. Kan noen sjekke med offisielle kilder og rette dette. I oppsettet her ser det ut til at Portugal og Spania kan møtes i semifinaler. Det samme for Uruguay og Russland, samt Belgia og England. Hos de-wiki kan de av disse som er lagt inn først møtes i finalen. Jeg antar som sagt at dette er det korrekte, men det bør sjekkes. Haros (diskusjon) 25. jun. 2018 kl. 23:40 (CEST)[svar]

Har sammenlignet med FIFA og NRK og de samsvarer, så har rettet opp. Feilen var at kampene var satt opp i kronologisk rekkefølge. Sam Vimes (diskusjon) 26. jun. 2018 kl. 09:24 (CEST)[svar]
Takk. Haros (diskusjon) 26. jun. 2018 kl. 12:16 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen VM i fotball 2018. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. nov. 2018 kl. 10:30 (CET)[svar]

Definisjoner - sluttspill, gruppespill og cupspill[rediger kilde]

Dette er vel en artikkel om sluttspillet i VM i fotball 2018, og ikke om VM i fotball 2018 som er en mye større turnering og som også består av kvalifiseringen som det er få detaljer om i denne artikkelen. Jeg ser at sluttspill er nevnt som et avsnitt i artikkelen, men dette er vel strengt tatt cupspillet i sluttspillet, da sluttspillet består av både gruppespill og cupspill. En slik definisjon vil stemme overens med den som er benyttet på hovedartikkelen om Verdensmesterskapet i fotball for menn her på wikipedia og slik SNL bruker disse begrepene.

Noen som har sterke meninger? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Toerstad (diskusjon · bidrag) 23. juni 2019 kl. 14:13‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 6 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen VM i fotball 2018. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. jan. 2022 kl. 14:22 (CET)[svar]