Diskusjon:Tolga kirke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Motstridende opplysninger i artikkeltekst og infoboks. Fra artikkelen: «Byggmester Runar Aspaas, sønn av Svend Aspås som bygde Røros kirke hadde tegnet kirka, mens byggmester John E. Berg fra Dalsbygda var ansvarlig for oppførelsen.». Runar Aspaas er altså oppgitt som arkitekt her; med John E. Berg som ansvarlig byggmester; mens det i infoboksen står at John E. Berg er arkitekt. Jeg har ingen kilder her, så jeg kan ikke korrigere, men det kan sikkert Erik d.y. mvh Kjersti L. (diskusjon) 31. mar 2013 kl. 16:33 (CEST)

nn har kilder:
som jeg riktignok ikke har lest, men i den første står begge som arkitekter etter det jeg kan se. Haros (diskusjon) 31. mar 2013 kl. 16:49 (CEST)
Opplysningene i teksten har jeg hentet fra artikkelen i Aftenposten ifbm 100 års jubileet, som jeg også har oppgitt som kilde. Det er mulig det går an å finne noen lokale kilder for disse opplysningene, enten via Nord-Østerdalsmuseet eller Rørosmuseet. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 31. mar 2013 kl. 20:11 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tolga kirke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. mar. 2023 kl. 06:24 (CET)[svar]