Diskusjon:Thomas Konow

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er ingen ekspert på å opprette artikler og har sikkert gjort noen feil. Hvordan legger jeg inn referansen til artikkelen? Har brukt opplysninger ifra Skillings-Magazinet nr. 5-1879. Dette nummeret innholder også bilde av Konow, kan jeg scanne inn dette og poste det på Wikipedia?

Hei! Har endret dette nå. Husk å ta med referencelist i slutten av artikkelen. Se også Wikipedia:Stilmanual.
Når det gjelder bilde kan du ikke laste opp bilde uten tillatelse (opphavsrett). Se Hjelp:Bildeopplasting.
Velkommen til Wikipedia. - Jorlok21 30. nov 2009 kl. 12:41 (CET)
Selv ikke når det aktuelle bildet er trykt i blad fra 1879? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.247.144.88 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Dersom fotografen har vært død i over 70 år, har bildet falt i det fri. Du kan trygt laste det opp, selv om det er en teoretisk mulighet for at fotografen levde i over 60 år etter at bladet ble utgitt. Jeg vil også anbefale at du registrerer deg på Wikipedia. Det er gratis og uforpliktende :-) mvh 4ing 3. des 2009 kl. 09:22 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Thomas Konow. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. mar. 2023 kl. 17:45 (CET)[svar]