Diskusjon:Sykepleiedokumentasjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mangelfull referanse[rediger kilde]

Bare å skrive «(Ball m.fl., 2000)» uten å oppgi noe sted hva denne referansen viser til er utilstrekkelig. __meco 6. jul 2006 kl.00:00 (UTC)

Mangelfullt om kardex[rediger kilde]

Jeg har praktisert sykepleie fram til 2001, senest i hjemmesykepleien. I seksjonen «Fra kardex til norgesjournal» står det ingenting om kardex. Jeg mener kardex burde nevnes allerede i innledningen sammen med pasientjournalen. I det hele tatt syns jeg artikkelen stinker. Ingenting nevnes om sykepleieprosessen, og det er vel først og fremst i tilknyting til den at sykepleiedokumentasjon i det hele tatt har blitt et begrep? Det nevnes heller ingenting i innledningen om hva bakgrunnen er for at man faktisk benytter seg av sykepleiedokumentasjon.

Første setninge i nevnte seksjon, «På grunnlag av en anbefaling gitt 1991 - Norgesjournalen om inndeling av pasientjournal ved Helsetilsynet.» er også ganske meningsløs.

I samme seksjon: «Da Lov om helsepersonell ble innført 1. januar 2001, fikk sykepleierne en juridisk dokumentasjonsplikt. Det er et ikke lenger et spørsmål om sykepleierne skal dokumentere, men på hvilken måte.» Dette gir inntrykk av at det først er nå, etter årtuseskiftet at sykepleierne har tatt ordentlig tak i dokumentasjonsbiten, etter å ha blitt pålagt det gjennom lov. Det er et svært uheldig og feilaktig inntrykk.

Denne artikkelen trenger sårt til sykepleieintervensjon. __meco 25. nov 2006 kl. 22:21 (CET)

Helt enig i at den stinker, derfor jeg har begynt å se litt på den. Kardex vet jeg ingenting om og har ikke tenkt å sette meg inn i - det er et kapittel innen sykepleiedokumentasjon som var tilbakelagt da jeg begynte å studere sykepleie - så der er det fritt fram for å skrive noe for dere litt eldre. Mitt interesseområde er hovedsakelig EPJ og klassifikasjonssystemer, så jeg kommer til å skrive litt om dette med tiden. Enig i at deler av artikkelen er både meningsløs og uheldig. Kjør på med endringer, sier jeg... ;) -- SLB (diskusjon) 26. nov 2006 kl. 00:55 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sykepleiedokumentasjon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2017 kl. 16:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sykepleiedokumentasjon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 04:12 (CEST)[svar]

Definisjon?[rediger kilde]

«Sykepleiedokumentasjon er dokumentasjon av sykepleie.» Dette er ingen definisjon, det er bare en oppdeling av substantivet i dets komponenter. --Vennlig hilsen Erik d.y. 27. jan. 2019 kl. 20:22 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sykepleiedokumentasjon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. apr. 2021 kl. 12:19 (CEST)[svar]