Diskusjon:Suezkrisen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen er så full av synsing at jeg foreslår at man snarere begynner fra begynnelsen av. En opprydning av artikkelen slik den er nå er i hvert fall ikke en oppgave jeg greier.

--Flyvende Banan 18. feb 2007 kl. 13:52 (CET)

Jeg er enig. Dessverre har tilsvarende slettingsforslag ikke gått gjennom tidligere da mange brukere mener at «selvsagt skal vi ha en artikkel om Suezkrisen», jf. forslaget om en frisk start på Israel–Libanon-krisen 2006. Kjetil r 20. feb 2007 kl. 03:26 (CET)

Selvfølgelig bør wikipedia ha en artikkel om Suez-krisen, men denne holder ikke mål. Jag kan ta på meg å skrive en ny artikkel, men da vil jeg slette det aller meste av nåværende artikkel. Men jeg er litt bekymret over at jeg vil ende opp i en redigeringskrig med en som har et annet syn på ting. --Flyvende Banan 14. mar 2007 kl. 15:14 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Suezkrisen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 00:59 (CEST)[svar]