Diskusjon:Statens kunstakademi

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mulig kandidat som anbefalt artikkel[rediger kilde]

Denne artikkelen er lang nok, velskrevet og faglig tillitvekkende, og bør kunne vurderes som Anbefalt artikkel. Foreløpig synes jeg imidlertid det mangler et eget avsnitt om nåtid: Hvor mange studenter, hvem er dekan, hvem er lærere? Finnes det noen analyse av hvem studentene er, hvilken bakgrunn de har, og/eller en beskrivelse av opptakskravene? Mvh MHaugen 21. mar 2009 kl. 17:46 (CET)

Kom på en morsom sak, men det gjelder vel selve høyskolen; et studie er kjørt i fellesskap med UiO og det viste seg at it-studentene og kunststudentene fungerte relativt dårlig sammen. Egentlig er det vel ingen stor overraskelse at disse er forskjellig skrudd sammen i hodet. Det som imidlertid er veldig tankevekkende er at dette løses ved å ha et eget studie i design for disse ved UiO. Jeg har sett noe lignende en del steder at designgrupper deler seg i noen som bare tegner det de vil ha og andre som implementerer dette designet. De som lever med en fot i begge leirer er i klart mindretall. [1]Jeblad 21. mar 2009 kl. 18:30 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Statens kunstakademi. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. des. 2023 kl. 22:12 (CET)[svar]