Diskusjon:Simpsons’ åpningssekvens

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Simpsons’ åpningssekvens er en del av underprosjektet Simpsons, som jobber med å forbedre Simpsons-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Start-nivå på kvalitetsskalaen.
Lav Denne artikkelen er av lav prioritet innen sitt emne.
Denne artikkelen ble nominert for sletting , men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Ingress[rediger kilde]

Stemmer for at innledningen blir:

er en av serien Simpsons' mest kjente kjennetegn, da den gjerne endrer seg for hver episode.

Det som står nå er direkte misvisende og galt, synes jeg – i hvertfall etter min norm. ϑ Marcus (Simpsons) 27. okt 2006 kl. 14:46 (UTC)

Slik det står nå, er det feil, åpningssekvensen tilhører ikke en scene. Støtter din setning. Btd 27. okt 2006 kl. 14:49 (UTC)
Leste feil første gang, jeg synes ikke din versjon er så smidig heller. Det holder å bytte "tilhører" med "er". Ellers er det ganske åpenbart at en series mest kjente scene er åpningsscenen. Btd 27. okt 2006 kl. 14:55 (UTC)
Ok. Nå er det litt endret. Nå vil jeg endre scener til kjennetegn. ϑ Marcus (Simpsons) 28. okt 2006 kl. 08:48 (UTC)

Lenker til YouTube[rediger kilde]

Er ikke dette å lenke til ulovlig publisert materiale? Det er vel neppe Fox som har lagt filmene på YouTube. --Kjetil Ree 27. okt 2006 kl. 22:46 (UTC)

Jeg har lenge reagert på YouTubes fritak fra copyright, men nå er de vel blitt involvert i diverse søksmål. Kanskje en diskusjon for Tinget? Btd 27. okt 2006 kl. 22:51 (UTC)
Wikipedia:Retningslinjer for eksterne lenker sier at «Det med viten og vilje å lenke til ulovlig offentliggjort materiale er ulovlig» (Napster.no-dommen fastslo dette i Norge, det samme gjelder i USA). Jeg vet ikke om det noen vits i å diskutere dette videre på Tinget, Tinget er overfylt nok som det er. --Kjetil Ree 27. okt 2006 kl. 23:34 (UTC)
Enig. De greiene er verdenskjent og YouTube bryter jo sine egne regler. Hvorfor er det ikke slettet? Du kan godt fjerne det, jeg skal lese litt mer. Det er kopiert fra en: ϑ Marcus (Simpsons) 28. okt 2006 kl. 08:46 (UTC)

Slettediskusjon[rediger kilde]

Obs obs, et notat til fremtidig redigerer av denne artikkelen :) Slettediskusjonen inneholder eksempler på gode fakta å ta med. --Marcus 17. mar. 2014 kl. 13:24 (CET)[svar]